Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια - Επέστρεψε στο πλατό δακρυσμένη

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε με δάκρυα στην εκπομπή όταν πληροφορήθηκε πως κοντινός της άνθρωπος είχε ατύχημα με τη μηχανή του και τελικά δεν τα κατάφερε
GLOMEX
1'

Δύσκολα ξεκίνησε η μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία έλαβε ένα μήνυμα που την αναστάτωσε στον «αέρα» της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε ότι ένας δικός της άνθρωπος είχε ατύχημα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Με συγχωρείτε. Δεν έχει γίνει κάτι, αλλά έμαθα για δικό μου άτομο ότι χτύπησε στην περιοχή της Βούλας με τρίκυκλο. Είχε το τηλέφωνο στο κινητό της. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και είμαι ταραγμένη μέχρι να μάθω λεπτομέρειες».

Οι συνεργάτες της ευχήθηκαν περαστικά και η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις. Ωστόσο όταν επέστρεψαν η Κατερίνα Καινούργιου απουσίαζε.

Λίγα λεπτά μετά η παρουσιάστρια μπήκε και πάλι στο πλατό και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Απλά με ενημέρωσαν πως έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες».