Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ο παίκτης που αποχωρεί

«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει την Πέμπτη (20/4) στον αγώνα για το έπαθλο φαγητού αλλά και ο παίκτης που αποχαιρετάει το Survivor All Star

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ο παίκτης που αποχωρεί
1'

Σήμερα είναι το μεγάλο παιχνίδι που περιμέναμε όλοι με τον μεικτό αγώνα Διάσημων και Μαχητών από Έλληνες και Τούρκους Survivors!

Μπλε και Κόκκινοι από Ελλάδα και Τουρκία βάζουν όλη τους την ενέργεια προκειμένου να κερδίσουν ένα έπαθλο, που θα προσφέρει στη νικήτρια ομάδα αξέχαστες στιγμές και θα φέρει τις ομάδες των δυο χωρών πιο κοντά. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου είναι ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας με στόχο το έπαθλο φαγητού. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στη μάχη με τους μπλε να έχουν ανάγκη τη νίκη περισσότερο από ποτέ.

Τα πράγματα ωστόσο δεν αλλάζουν καθόλου και οι Κόκκινοι παρά την έλλειψη Σταυρούλας και Μπόγδανου καταφέρνουν να κερδίσουν ξανά και έτσι θα απολαύσουν ακόμα ένα γεύμα.

H αποχώρηση αυτής της εβδομάδας

Από τις ασυλίες της περασμένης εβδομάδας και την πρώτη μετά το Πάσχα, υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σύμφωνα με τα spoiler, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα κριθεί ανάμεσα στον Πάνο Κωνσταντινίδη και τον Σπύρο Μαρτίκα με αποτέλεσμα ένας από τους να χάσει το πάρτι της Ένωσης.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει και πάλι την ανατροπή και έστω με διαφορά. Επομένως ο παίκτης που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής φαίνεται να είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή