Survivor All Star - Βασάλος: Σπόντες για τον Μάριο - «Έχει απασχολήσει με άλλου είδους ριάλιτι...»

 Survivor All Star: Τα... καρφιά του Βασάλου για τον Μάριο και όσα έγιναν με την Ελευθερία

Survivor All Star - Βασάλος: Σπόντες για τον Μάριο - «Έχει απασχολήσει με άλλου είδους ριάλιτι...»
2'

Οι παίκτες μίλησαν αρκετά σήμερα για τα τεκταίνομενα της χθεσινής ψηφορίας και την αδικία κατά πολλούς της ψήφισης τους Μαρτίκα και όχι άλλων όπως ο Μάριος Πρίαμος που έχει πέσει αγωνιστικά.

Αναφερόμενος σε αυτό ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ο Μάριος είναι ένας παίκτης δυνατός δεν είναι παίκτης που απασχοεί με το ριάλι. Καλά... έχει απασχολήσει με άλλου είδους ριάλιτι...»

Νικόλας Αγόρου: «Μου ρίχνετε λάσπη»

Και πρόσθεσε ότι τα δέντρα με τους καρπούς είναι αυτά που χτυπάνε:

Δείτε το βίντεο:

Τα μαργαριτάρια του Καραγκούνια

Μια καινούργια φράση δημιούργησε ο Τάκης Καραγκούνιας. Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Μαρτίκα ανέφερε: «Βουβός εν τη ερήμω, πως την λένε την παροιμία. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό».

Οι 5 υποψήφιοι για αποχώρηση - Η ομάδα που νικάει απόψε

Μετά το πάρτι της ένωσης Διάσημοι και Μαχητές έχουν επιστρέψει στους στίβους μάχης και πλέον η διαβίωσή τους είναι αρκετά διαφορετική αφού ζουν στην ίδια παραλία.

Οι επιδόσεις στα αγωνίσματα δείχνουν να έχουν επηρεάσει τις δύο ομάδες. Αν και χθες το παιχνίδι για τους Κόκκινους ήταν περίπατος τα πράγματα από σήμερα φαίνεται να αλλάζουν.

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Απριλίου έρχεται η ανατροπή! Οι Μπλε περνάνε στην αντεπίθεση και κάνουν το 1-1.

Έτσι οι Διάσημοι πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού και αναγκάζονται να ψηφίσουν έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Και εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα αφού δεν θα βγει στον τάκο μόνο ένας παίκτης, αλλά δύο.

Κόρομι και Εύη Σαλταφερίδου, παίρνουν τον ίδιο αριθμό ψήφων και καταλήγουν μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία και οι 2 νέοι υποψήφιοι

Οι Διάσημοι προσπαθούν να βρουν τι πήγε λάθος στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και ξαφνικά βρέθηκαν στο Συμβούλιο με δύο υποψήφιους παίκτες για αποχώρηση.

Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολύ... Οι Μαχητές κάνουν το 2-1 και ξαναστέλνουν τους Διάσημους στον τάκο για να αναδείξουν ακόμα δύο παίκτες για αποχώρηση.

Έτσι οι Κόκκινοι ψηφίζουν και βγάζουν υποψήφιους τη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι 5 υποψήφιοι λοιπόν «κλείδωσαν» και κατά πλειοψηφία είναι Κόκκινοι!

  • Σπύρος Μαρτίκας
  • Εύη Σαλταφερίδου
  • Γιώργος Κόρομι
  • Μελίνα Μεταξά
  • Τάκης Καραγκούνιας
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή