Survivor All Star: Αρπάχτηκαν στον αγώνα Βασάλος και Αγόρου - «Τζαρτζάρισμα ήταν»

Ο Βασάλος έχασε και παραπονέθηκε για «επιτηδευμένες» κινήσεις του Νικόλα Αγόρου 

Survivor All Star: Αρπάχτηκαν στον αγώνα Βασάλος και Αγόρου - «Τζαρτζάρισμα ήταν»
GLOMEX
1'

Ακόμα έναν επεισοδιακό στίβο μάχης παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor All Star, με Διάσημους και Μαχητές να έχουν έντονες φάσεις στον αγώνα ασυλίας.

Μία από αυτές ήταν ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νικόλα Αγόρου. Οι δύο παίκτες την ώρα που αναμετρήθηκαν, στην προσπάθειά τους να περάσουν κάτω από ένα εμπόδιο, έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θεώρησε ότι ο Νικόλας Αγόρου το έκανε αυτό επίτηδες για να του σπάσει τον τσαμπουκά και να χάσει, όπως και έγινε.

Βασάλος: Πρόσεξε το λίγο την άλλη φορά.

Αγόρου: Ένα τζαρτζάρισμα ήταν, δεν υπήρχε ένταση.

Βασάλος: Μου το ‘κανες τρεις φορές, ρε φίλε, χωρίς λόγο.

Αγόρου: Να σε άφηνα να περάσεις; Υπήρχε κοινό πέρασμα.

Τότε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε: «Τζαρτζαρίστηκαν χωρίς λόγο μέσα στον στίβο μάχης, ενώ είχε ο καθένας τον χώρο του. Για να τζαρτζαριστεί κάποιος στον σημερινό στίβο μάχης, σημαίνει ότι κάποιος το έκανε επίτηδες. Προφανώς και δεν άρεσε αυτό στον Κωνσταντίνο, ούτε εμένα θα μου άρεσε, γιατί είναι επικίνδυνο, μπορεί να χτυπήσεις. Αυτό δεν λέγεται fair play»

«Είναι ανταγωνιστικός και καμιά φορά χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει. Και σε προηγούμενο αγώνα με το έρπειν μού είχε πιάσει το πόδι. Εφόσον χωράμε και οι δύο, για ποιον λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία;...Του την είπα. Καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή