Survivor All Star: «Σφαγή» Σταυρούλας-Μελίνας για τα μάτια του Βασάλου - «Σου πήρα τον γκόμενο;»

Survivor All Star: Τι συμβαίνει με τους τρεις παίκτες;
1'

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All» Star φαίνεται πως ανάμεσα σε Σταυρούλας και Μελίνα έχει αναπτυχθεί μία κόντρα που δεν μπορεί να εξηγηθεί από τους άλλους παίκτες.

Όλα ξεκινούν από την παρατήρηση της Μελίνας Μεταξά, η οποία αντιδρά για το πώς κοιμούνται Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;», λέει στην προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Θα κάτσω εγώ ανάμεσα στη Σταυρούλα και τη Μελίνα, να ξενερώσουν και οι δύο», είναι η χιουμοριστική αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου. Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκνευρίζεται με τον Τάκη Καραγκούνια, μετά από ατάκα του για την ερωτική ζωή του. «Να μου πει εσύ αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Που ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή;» λέει έξαλλος στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Παρεξήγηση Βασάλου - Τάκη

Μια παρεξήγηση είχαν οι δύο φίλοι, Κωνσταντίνος Βασάλος και Τάκης Καραγκούνιας.

Ενώ οι παίκτες συζητούσαν για την ψηφοφορία ο Καραγκούνιας έκανε ένα αστείο λέγοντας ότι «ο Βασάλος αλλάζει τις γυναίκες σαν πουκάμισα».

Η ατάκα αυτή ενόχλησε τον Βασάλο από το σημείο της συζήτησης χαρακτηρίζοντας τον Τάκη «τραγικό» ενώ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να του λέει κάτι τέτοιο όταν δεν ξέρει τι κάνει στην προσωπική του ζωή.

Σχετικές ειδήσεις