Survivor All Star: Ένταση για την 23η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star: Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece
2'

Με μια νέα κόντρα ξεκίνησε η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή την φορά μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Στέλλας.

Σύμφωνα με την παίκτρια ο φαρμακοποιός την έχει βάλει στο μάτι και θέλει να την βγάλει από το παιχνίδι.

Σήριαλ το Βασάλος, Μελίνα, Σταυρούλα...

Εδώ και μέρες έχει αποκαλυφθεί ένα... νέο ερωτικό τρίγωνο στον Άγιο Δομίνικο, με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Μελίνα Μεταξά, ενώ αποκαλύφθηκε πως η δεύτερη εξομολογήθηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη πως είναι ερωτευμένη με τον πρώτο.

Το θέμα λοιπόν αυτό έρχεται ξανά στο προσκήνιο μιας και η Μελίνα άλλαξε την θέση στις κουβέρτες της προκειμένου να... χωρίσει το φημολογούμενο ζευγάρι.

«Μαθαίνω ότι η Μελίνα έχει πάρει τα σκεπάσματα του Κωνσταντίνου και τα έχει πάει στη θέση του Στέλιου και έχει πάρει τα δικά της και τα έχει βάλει ανάμεσά μας. Μου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό νιώθω ότι είμαστε στο δημοτικό», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Δεν έχω λόγια δεν ξέρω, δεν με αφορά. Αφήστε με παιδιά κάπου να κοιμηθώ όμως. Βάλτε μου μια θεσούλα, πείτε μου Κωνσταντίνε σήμερα θα κοιμηθείς εδώ και δίπλα σου θα υπάρχουν αυτά τα άτομα. Θα πω ένα ευχαριστώ και θα κοιμηθώ ήσυχος. Εντάξει παιδάκια; Μην τσακώνεστε όλα καλά».

Το μήνυμα του Λιανού σε Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρίκας έχει παραμείνει στο παιχνίδι για 10η φορά φέτος και ο Γιώργος Λιανός θέλοντας να τον πειράξει του είπε: «Αν παραμείνεις ξανά θα σου δώσουμε φανέλα Τζόρνταν με το 23».

Κόκκινη η πρώτη ασυλία

Την πρώτη ασυλία, κέρδισε σχετικά εύκολα η κόκκινη ομάδα.

Και πάλι Μαρτίκας...

Στη συνέχεια, η μπλε ομάδα κλήθηκε στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσει τον πρώτο της υποψήφιο.

Η έκπληξη δεν έγινε, καθώς η κάλπη έβγαλε για ακόμα μία φορά υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Για τον Μαρτίκα, αυτή ήταν συνολικά η 23η υποψηφιότητα του στο Survivor 2022 και στο Survivor All Star.

«23η φορά. Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» υπογράμμισε ο φαρμακοποιός και παίκτης των Μπλε το βράδυ της Κυριακής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των Μαχητών, σχετικά με τη στρατηγική που ακολουθεί η ομάδα της στις ψηφοφορίες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή