Survivor All Star Spoiler 16/5: Αυτό είναι το φαβορί αποχώρησης - Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor All Star: Ένας από τους δυνατούς παίκτες θα επιστρέψει στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

Survivor All Star Spoiler 16/5: Αυτό είναι το φαβορί αποχώρησης - Ο πρώτος υποψήφιος
2'

To βράδυ της Τρίτης είδαμε τις δύο ομάδες του Survivor All Star να δίνουν σκληρή μάχη στο στίβο μάχης διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδες.

Οι μπλε που μετρούν αρκετές σερί ήττες, προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Τα πράγματα τελικά πήγαν όπως θα ήθελαν και έτσι οι κόκκινοι αναγκάστηκαν στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, τα αποτελέσματα της κάλπης έδειξαν πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Survivor All Star Spoiler: Το φαβορί αποχώρησης

Η σημερινή ψηφοφορία είναι η πιο αμφίρροπη από όσες έχουν διεξαχθεί έως σήμερα στο Survivor All Star για την αποχώρηση υποψηφίου. Μια ψηφοφορία με τη συμμετοχή τριών υποψηφίων από την ομάδα των Διασήμων, η οποία γνωρίζει την ήττα και στις δύο ασυλίες της εβδομάδας.

Στη ψηφοφορία συμμετέχουν τρεις από τους παίκτες που εκ των πραγμάτων δεν έχουν πιθανότητες για να φτάσουν στην τελική φάση.

Κόρομι, Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά είναι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα οι 4 παίκτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ακούσουν το όνομά τους στις επόμενες 4 αποχωρήσεις.

Όλα δείχνουν ότι η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα είναι ανδρική υπόθεση, καθώς η Μελίνα Μεταξά έχει αποδεδειγμένα ισχυρό κοινό που τη στηρίζει από την Κύπρο και αναμένεται και αυτήν την εβδομάδα να την κρατήσει στο Survivor All Star.

Οπότε, όλα δείχνουν πως Κόρομι και Καραγκούνιας θα δώσουν τη μεταξύ τους μεγάλη μάχη για την αποφυγή της αποχώρησης. Το φαβορί αποχώρησης είναι ο Κόρομι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποιος και αν αποχωρήσει, οι Διάσημοι θα αποδυναμωθούν ακόμα περισσότερο, σε βαθμό τέτοιο που θα υποχρεώσουν την παραγωγή να επισπεύσει τις διαδικασίες μετατροπής του παιχνιδιού σε ατομικό.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor: Ο Κατσούλης δεν ξέρει να χάνει κι έγινε viral στο Twitter

Σε τροχιά τελικού τα ριάλιτι: Πότε ρίχνουν αυλαία Survivor, MasterChef και My Style Rocks

Survivor All Star: Επέστρεψαν στη σκληρή πραγματικότητα οι Κόκκινοι – Νέο καυγά θα στήσει ο Τάκης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή