Survivor All Star: Η τηλεθέαση του τελικού και το πρώτο μήνυμα του Σάκη Κατσούλη

Το Survivor All Star τελείωσε μετά από έξι μήνες παρουσίας στην TV…

Survivor All Star: Η τηλεθέαση του τελικού και το πρώτο μήνυμα του Σάκη Κατσούλη
1'

Το βράδυ της Τρίτης, το «Survivor All Star» αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές έπειτα από έξι μήνες παρουσίας στην prime time. Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν το φινάλε και να μάθουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, τον τελικό που διήρκησε για περισσότερες από τέσσερις ώρες, παρακολούθησε το 24,6% του συνόλου, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και το 34,9%. Στο δυναμικό κοινό, το πρότζεκτ είχε μέσο όρο 20,1%, με το υψηλότερο ποσοστό να είναι το 27,9%. Από τις 21.00 έως τις 22.30, ο «Σασμός» έκανε 28,7% στο γενικό σύνολο και 24,4% στο δυναμικό κοινό.

Νικητής της μεγάλης βραδιάς αναδείχτηκε ο Σάκης Κατσούλης. «Δεν έχω λόγια... Αγαπάτε βαθιά, ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περάσαμε δύσκολα, έμαθα πολλά από αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ για όλα, σας λατρεύω», είπε ο Σάκης. Για τον ίδιο είναι μία μεγάλη νίκη καθώς είχε να ανταγωνιστεί έναν δυνατό αντίπαλο, για τον οποίο μάλιστα είχε δημιουργηθεί ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης στα social media.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του «Survivor All Star», ο Σάκης έκανε τη δική του ανάρτηση γράφοντας: «Μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε. Εγώ θα πω μία εικόνα, χιλιάδες συναισθήματα. Το ευχαριστώ είναι μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω για όλους εσάς που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα