Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν παίζει ο γάμος κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλύπτει πτυχές της νέας του αρχής στον Σασμό αλλά και της προσωπικής του ζωής
1'

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με αφορμή τον νέο του ρόλο στον Σασμό και την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς απόψε, ήταν καλεσμένος στην «Super Katerina».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο, στο παιδί του αλλά και την προοπτική του γάμου.

«Έχω την αγωνία να δω τι επίδραση θα έχει στο κοινό ο δικός μου ο ρόλος, αν αυτό που έχω φτιάξει θα αφορά. Θα δούμε την άφιξη μίας γυναίκας στο χωριό που αμέσως θα κολλήσει με τον Ανδρέα Βρουλάκη», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Πέρσι μαζί με το θέατρο και το "Αυτή η νύχτα μένει" δεν υπήρχε καθόλου προσωπικός χρόνος. Φέτος τα έχω ρυθμίσει λίγο καλύτερα, έχω περισσότερο χρόνο να είμαι με τον γιο μου, με τη Δέσποινα», πρόσθεσε.

Για τη σχέση με τον γιο του δήλωσε: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο να τον συμβουλεύω αλλά να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του και ότι είμαι μαζί του. Εγώ τον υποστηρίζω σε ό,τι χρειαστεί. Πάντα του λέω ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα, οπότε όποια αμφιβολία ή απορία έχει να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας και να το ξεκαθαρίσουμε».

Όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου εκείνος απάντησε: «Δεν παίζει ο γάμος κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, άλλα πράγματα παίζουν ρόλο».