Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αριάδνη πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Χρήστο – Αφροδίτη

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι κλέβει την καρδιά του Χρήστου  

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αριάδνη πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Χρήστο – Αφροδίτη
2'

«Η Γη της Ελιάς» δεν σταματά να απασχολεί το κοινό με τους έρωτες και τα πάθη των ηρώων. Στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας, μάλιστα, θα δούμε έναν έρωτα να γεννιέται ανάμεσα σε Αριάδνη και Χρήστο παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα στην οποία ο Ισίδωρος σκοπεύει να αφήσει ένα εκατομμύριο ευρώ μετά θάνατον. Η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη. Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία ότι η Αριάδνη έκανε αίτηση αλλαγής επωνύμου. Την ίδια ώρα, η Αριάδνη ξεκαθαρίζει στην Ιουλία ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Οι σχέσεις ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά εξακολουθούν να είναι τεταμένες.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά και αυτήν τη φορά δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχει η σχέση τους. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου κορυφώνονται. Ο Παρασκευάς παίρνει αναβολή για δύο χρόνια από τον στρατό και γυρνάει στη Μάνη. Ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν φέρει την υπογραφή της Ιουλίας ή κάποιος έχει κάνει πλαστογραφία.

Ο Κουράκος προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με τη Δήμητρα, αλλά η ζήλια μπαίνει πάλι ανάμεσά τους. Ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο και ταυτόχρονα ελπίζει ότι σιγά σιγά η ξαδέλφη του θα δώσει μία ευκαιρία και στην Ιουλία. Η Αφροδίτη και ο Χρήστος κάνουν μπάτσελορ πάρτι πριν από τον γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος για αυτό το βήμα. Η Αμαλία κάνει αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα και ζητάει να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς. Την ίδια ώρα, ο Στάθης αγοράζει ακόμα έναν ελαιώνα.

Η Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και δηλώνει στον Πότη πως δεν σκοπεύει να το κρατήσει. Εκείνος όμως στενοχωριέται γιατί το θέλει το μωρό. Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει και η Αμαλία είναι πάρα πολύ περιποιητική μαζί του. Η Αριάδνη έρχεται κοντά με τον Χρήστο, ο οποίος ενδίδει στο ενδιαφέρον του για εκείνη. Ο Παρασκευάς συνεχίζει να φλερτάρει και με τις δύο κοπέλες και η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Λουκίας στον γάμο θορυβεί πολύ τη Χάιδω.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή