Κατερίνα Δαλάκα: Η νέα της ζωή στην Κατερίνη - «Έχω βρει την ησυχία μου»

«Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor…», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα
1'

Σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο επόμενο «Survivor» αλλά και τη ζωή της, μακριά από την Αθήνα, μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

H αθλήτρια ανέφερε ότι πλέον ζει στη γενέτειρά της, την Κατερίνη.

«Η μετά Survivor εποχή με βρίσκει πίσω στην Κατερίνη, εδώ και ενάμιση – δύο μήνες περίπου. Έχω βρει την ησυχία μου. Μακριά από την Αθήνα και την τρέλα που επικρατεί εκεί, κάτι που χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενη για αυτό. Θα επέστρεφα στον Άγιο Δομίνικο, γιατί όχι;» είπε στην αρχή.

Η αθλήτρια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor…Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα».

Όσο για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος σε κάποιο πάνελ, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Δεν μου ταιριάζει, δεν το έχω, είμαι μόνο για να τρέχω».