Η Γη της Ελιάς: Χρήστος και Αφροδίτη παντρεύονται – Ποιος απιστεί;

Ένας γάμος, σίγουρα, δεν φέρνει την ευτυχία στη Γη της Ελιάς
2'

Σήμερα γάμος γίνεται… στη «Γη της Ελιάς» του MEGA, όμως δεν θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, στις 21.00, η Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και δηλώνει στον Πότη πως δεν σκοπεύει να το κρατήσει. Εκείνος όμως στενοχωριέται γιατί το θέλει το μωρό. Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει και η Αμαλία είναι πάρα πολύ περιποιητική μαζί του. Η Αριάδνη έρχεται κοντά με τον Χρήστο, ο οποίος ενδίδει στο ενδιαφέρον του για εκείνη. Ο Παρασκευάς συνεχίζει να φλερτάρει και με τις δύο κοπέλες και η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Λουκίας στον γάμο θορυβεί πολύ τη Χάιδω.

Στα επόμενα επεισόδια, η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της. Η Χάιδω είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στον γάμο και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία.

Η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της. Η Χάιδω είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στον γάμο και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία.