My Style Rocks: Νέα «κόντρα» μεταξύ Διονυσίας και Δώρας – «Δεν ξέρω γιατί ντύθηκες έτσι»

«Δηλαδή, έπρεπε να βάλω αθλητικά;» – «Αλήθεια, δεν θέλω να μιλήσω άλλο». Διονυσία και Δώρα «αρπάχτηκαν» ξανά, στο στούντιο του My Style Rocks.

My Style Rocks: Νέα «κόντρα» μεταξύ Διονυσίας και Δώρας – «Δεν ξέρω γιατί ντύθηκες έτσι»
GLOMEX / ΣΚΑΪ.
1'

Για άλλο ένα μεσημέρι, υπήρξε ένταση ανάμεσα σε παίκτριες στο πλατό του My Style Rocks. Συγκεκριμένα, Διονυσία και Δώρα ήρθαν ξανά σε αντιπαράθεση, για το σημερινό θέμα της εκπομπής και το σύνολο που επέλεξε η τελευταία.

«Δεν βλέπω κάποια πρόταση. Δεν υπάρχει λόγος να πας στην Κηφισιά έτσι, με ένα παιδάκι, που δεν ξέρω πώς θα το κυνηγάς με τα τακούνια. Δεν ξέρω για ποιον λόγο ντύθηκες έτσι, όμως, είναι δικαίωμά σου», σχολίασε αρχικά η Διονυσία.

«Πες μου τι δεν σου αρέσει, για να καταλάβω. Έχω βάλει τα χρώματα συνδυασμένα, το κασκόλ. Ήθελα να συνδυάσω μπεζ αποχρώσεις με λίγο κιτρινάκι. Ήταν ένα concept που σκέφτηκα. Δηλαδή, έπρεπε να βάλω αθλητικά;», υποστήριξε η Δώρα.

«Να σου πω κάτι; Αλήθεια. Δεν θέλω να πω άλλα. Πάω να μιλήσω, με διακόπτεις. Μπορείς να πας στην Κηφισιά όπως θέλεις. Εμένα δεν μου αρέσεις και σου έβαλα 1», απάντησε η πρώην σταρ Ελλάς.

«Δεν ξέρει καν ότι είναι κίτρινο, το λέει μπεζ. Έχει θέμα και με τις υφές. Τρελαίνομαι τώρα», είπε η Αμάντα για τη συμπαίκτριά της, στο My Style Rocks, με τη διαγωνιζόμενη να απαντά πως έχει σπουδάσει και… χρωματολογία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France