Τα δυνατά χαρτιά των καναλιών για τα Χριστούγεννα

Οι ιθύνοντες ποντάρουν σε συγκεκριμένα προγράμματα με στόχο την πρωτιά στην τηλεθέαση

Τα δυνατά χαρτιά των καναλιών για τα Χριστούγεννα
3'

Σε χριστουγεννιάτικο mood μπαίνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, με τις σειρές να κάνουν ένα break και τις εκπομπές να ετοιμάζουν special επεισόδια. Τα στελέχη, όμως, θα ρίξουν στην αρένα την παραμονή των Χριστουγέννων εορταστικά προγράμματα με δυνατά πρόσωπα για να κρατήσουν συντροφιά στο κοινό.

Συγκεκριμένα, στις 24 Δεκεμβρίου, ο ALPHA θα προβάλλει τη συναυλία της Άννα Βίσση «50 Χρόνια Άννα Βίσση». Το κανάλι εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της μεγάλης συναυλίας της τραγουδίστριας στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα, και οι τηλεθεατές σίγουρα θα συντονιστούν.

Στο MEGA, την ίδια ημέρα, στις 21.00, θα προβληθεί το «Σπίτι με το MEGA» με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το πιο λαμπερό και κεφάτο ρεβεγιόν της ελληνικής τηλεόρασης, με καλεσμένο τον Πάνο Κιάμο, θα κρατήσει παρέα στους τηλεθεατές. Μουσική, χορός, εκλεκτοί καλεσμένοι και όμορφες στιγμές έρχονται την παραμονή των Χριστουγέννων στο MEGA.

Στο μέτωπο της ΕΡΤ1, στις 22.00, θα βγει στον αέρα το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Νύχτα στάσου». Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, για να μοιραστούν μαζί τους δημοφιλή λαϊκά τραγούδια σ’ ένα κεφάτο ρεβεγιόν.

Οι τρεις ερμηνευτές, με τη συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου, παρουσιάζουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια: «Θα τα βροντήξω», «Ο Σαλονικιός», «Μη μιλάς», «Ψηλά τα χέρια», «Να μ’ αγαπάς», «Λάθος», «Με τα φώτα νυσταγμένα», «Ένα λεπτό, περιπτερά», «Ράγισα», «Μας υποχρέωσες», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια». Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, παραθέτει στοιχεία και δίνει πληροφορίες, για τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς.

Οι νεότεροι τραγουδιστές Γιώργος Χουβαρδάς και Χρυσή Τζάβλα ερμηνεύουν τα τραγούδια «Οι καλύτερές μου μέρες» και «Έκανες το λάθος». Στην παρέα της εκπομπής θα είναι οι δημοσιογράφοι Χρύσα Παπασταύρου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Γιώργος Μούτσιος και Κορίνα Γεωργίου. Επίσης, η Λίτσα Πατέρα, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο γλύπτης Κωστής Γεωργίου, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Δύο στις 10», Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, συμπληρώνουν την παρέα. Μαζί τους οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βίκυ Μαϊδάνογλου από τη βραβευμένη ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και οι Παύλος Κουρτίδης, Μανώλης Γεραπετρίτης, Γρηγορία Μεθενίτη, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Λαφαζάνη, Όλγα Μιχαλοπούλου από το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα».

Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ; «Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Χρήστος Φερεντίνος μας καλωσορίζει σε μία εορταστική βραδιά με καλεσμένη τη Γιώτα Νέγκα. Μία βραδιά γεμάτη τραγούδι και αγαπημένους φίλους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου. Ο τίτλος θα είναι «Χριστούγεννα με φίλους», ωστόσο μετά τις γιορτές αυτός θα διαφοροποιηθεί όπως είναι αναμενόμενο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή