Τηλεοπτικές κόντρες που απασχόλησαν το 2023

Στη σκληρή αρένα της TV υπήρξαν κόντρες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Τηλεοπτικές κόντρες που απασχόλησαν το 2023
5'

Στον μικρόκοσμο της τηλεόρασης δεν είναι όλα ρόδινα… Ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με κόντρες που προκάλεσαν αίσθηση και δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Ποιος ξεχνά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου προς το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά. «Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν (σ.σ Ανδρέας Μικρούτσικος). Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη… Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουν, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια… Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε η οικοδέσποινα της «Super Κατερίνας» για να ανοίξει μέτωπο. Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μην θέλησε να απαντήσει δημόσια, όμως γρήγορα όλοι πήραν θέση και η Κατερίνα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Μία ακόμη γυναικεία κόντρα είχε πρωταγωνίστριες τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη. «Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους. Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν "θα σε πάει αίμα" και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα!

Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη. «Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια "τηλεοπτικίλα" εκείνης της εποχής, που με ενοχλεί.

Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση έπρεπε να είμαστε “κάπως”, για να μοιάζουμε “τηλεοπτικές φιγούρες”. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωτοαπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό. Αλλά, επαναλαμβάνω, πουθενά δεν βρίζω το παιδί της κ. Κουτσελίνη», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Τηλεοπτικές κόντες… χωρίς Γιώργο Λιάγκα δεν γίνονται! Πριν από μερικές ώρες, η Ναταλί Κάκκαβα είχε την τιμητική της με τον παρουσιαστή να δηλώνει: «Για να καταλάβετε λίγο το φαιδρό του πράγματος, μιλάμε όλοι μισό χρόνο για μια εκπομπή που δεν την έχουμε δει και που πολύ πιθανό να μην την δούμε και ποτέ και κάθε εβδομάδα βάζουμε μια σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει καν. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές. Αυτό είναι ανωμαλία! Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα».

Η Ναταλί, διαβάζοντας την αναπαραγωγή που έγινε στα sites, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα αναρωτιέμαι τα εξής: 1)Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που υποχρεώνουν τον κύριο Γιώργο Λιάγκα να προβάλει στην εκπομπή του θέματα για εκπομπές φαντάσματα… 2) Δεν γνώριζε από πριν τη σκαλέτα της εκπομπής του; 3)Του κάνουν αιφνιδιασμούς στον αέρα οι συνεργάτες του, λέγοντας θέματα που δεν έχει συναινέσει; Ή απλά ήταν ένα επικοινωνιακό show;».

Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε και με το πάλαι πότε καλό του φίλο Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος”. Δηλαδή, σε έχω εγώ ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα βγεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας αφήνοντας αιχμές για τον Δημήτρη που είχε πει: «Ειδικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου και την πραγματική μου αγάπη σε όλους τους εργαζόμενους στο “Πρωινό”. Κουράγιο αδέρφια, τι να σας πω. Να είστε καλά. Εγώ είμαι εδώ ό,τι θέλετε». Λίγο καιρό μετά, πάντως, ο Δημήτρης ξεκαθάρισε -όντας στη ίδια εκδήλωση με τον Γιώργο- ότι δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια.

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορούν να λείπουν από αυτή τη λίστα. «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι την ίδια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση», είχε πει το μοντέλο για να ακολουθήσουν δηλώσεις της παρουσιάστριας όπου ξεκαθάριζε ότι ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο αλλά και το ότι η αποχώρησή του ήταν θέμα budget.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή