Survivor: Εκνευρισμός στην κόκκινη ομάδα με την επιστροφή του Τζέιμς και της Σταυρούλας

Survivor: Η επιστροφή των παικτών άλλαξε τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Εκνευρισμός στην κόκκινη ομάδα με την επιστροφή του Τζέιμς και της Σταυρούλας
4'

Το δεύτερο επεισόδιο από την επιστροφή του Τζέιμς και της Σταυρούλας, παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Χατζηγεωργίου για Δαλάκα: Αυτοαποκαλείται «βασίλισσα του παιχνιδιού»

H Χρύσα Χατζηγεωργίου απασφάλισε στο Survivor κατά της Κατερίνας Δαλάκα. Η παίκτρια των Μπλε ανέφερε για την αντίπαλη παίκτρια πως «αυτοαποκαλείται "βασίλισσα του Survivor"», ενώ παίζει με τις πιο αδύναμες παίκτριες.

«Η Δαλάκα ξέχασε μάλλον πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Εγώ θα πω ότι όλοι έχουν μάτια, όλοι βλέπουν. Εγώ δεν κάψα να τρέχω μαζί της, αυτή μάλλον έχει», ανέφερε.

«Της εξήγησα ότι το κάνει καθαρά για να βγει MVP, της βγαίνει, όντως έχει βγει δύο φορές MVP. Παρ'όλα αυτά, δεν τιμά μια αθλήτρια που έχει στο σπίτι της την κούπα, να γυρνάει και να παίρνει αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP. Αν είσαι όντως τόσο καλή κι αυτοονομάζεσαι "βασίλισσα του Survivor", μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες της ομάδας, να βγαίνεις MVP και να το 'χεις και καμάρι», ανέφερε.

«Νομίζω το αρνήθηκε, είναι σε άλλο Survivor; Έχει μείνει πιο παλιά; Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι έχει δίκιο και δεν νομίζω ότι θα σταματήσει να επιλέγει έτσι», πρόσθεσε.

Ο Σταμάτης έδωσε στεγνά τη Ζωή

Η Ζωή Ασουμανάκη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024. Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2024 ο Σταμάτης Ταλαδιανός έπειτα από τα σχόλια που αντάλλαξαν με τη Ζωή Ασουμανάκη στο συμβούλιο, αποκάλυψε την ατάκα που του είπε το μοντέλο, όσο δεν έγραφαν οι κάμερες.

«Τελειώνοντας το συμβούλιο και με κλειστές τις κάμερες, γυρνάει η Ζωή με δείχνει με το δάχτυλο και μου λέει: “Εσύ, να προσέχεις αυτά που λες και να σκέφτεσαι δύο φορές”. Εν τω μεταξύ δεν της απάντησα εκείνη τη στιγμή, της έκανα ένα… ok», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

«Δεν ήθελα να δώσω σημασία γιατί δεν μου αρέσει ποτέ να μιλάω off camera, μου αρέσει να τα λέω on camera ότι έχω να πω στον καθένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είπε εκείνη τη στιγμή και δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν κατάλαβε από αυτά που της είπα», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο Survivor 2024.

«Μας στέλνει φιλάκια και μας ειρωνεύεται μέσα στα μούτρα μας», κατέληξε σχολιάζοντας τη Ζωή Ασουμανάκη.

Νέος παίκτης στο παιχνίδι

Ένας νέος παίκτης μπήκε στους Μαχητές και είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι για να διορθώσει την ανισορροπία, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

O παίκτης μπήκε στη θέση του Κώστα Βουγιουκλάκη που δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στο Survivor. Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι 29 ετών από την Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας και Tik Toker.

«Ό,τι απορίες έχεις θα στις λύσω. Η σχέση μου με τον αθλητισμό το τελευταίο διάστημα δεν είναι τόσο καλή και από Αύγουστο μέχρι Δεκέμβριο δεν έκανα κάτι λόγω τραυματισμού. Τώρα είμαι καλά. Πέντε ώρες πριν με πάρουν τηλέφωνο έπαθα ένα μικρό τραυματισμό στο ποδόσφαιρο», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο νέος παίκτης του Survivor μίλησε για τον εθελοντισμό που έκανε στην Τανζανία.

Δεύτερη νίκη για τους «Μαχητές»

Οι Μαχητές κέρδισαν και τη δεύτερη ασυλία στέλνοντας τους Διάσημους στο συμβούλιο προκειμένου να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τον αγώνα «έληξαν» ο Φάνης με τη Σταυρούλα, η οποία έφερε το δεύτερο flag από την είσοδό της στο Survivor 2024.

«Το περίμενα…»

Στη συνέχεια, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να επιλέξει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε ότι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού είναι η Όλγα Πηλιάκη.

«Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ» είπε η Όλγα Πηλιάκη για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα δουν τον εκνευρισμό των παικτών της κόκκινης ομάδας με αφορμή τη συμμετοχή του Τζειμς και της Σταυρούλας, καθώς και τον κρίσιμο αγώνα για την τρίτη ασυλία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή