Survivor Spoiler (18/2): Ο παίκτης που βγαίνει πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Το Survivor... είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα;

Survivor Spoiler (18/2): Ο παίκτης που βγαίνει πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
1'

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει αύριο στις 21:00 το Survivor και οι παίκτες της κόκκινης και μπλε ομάδας μαζεύουν δυνάμεις για τους αγώνες ασυλίας.

Η εβδομάδα που πέρασε στο Survivor ήταν σίγουρα η δυσκολότερη έως τώρα για τους Διάσημους, οι οποίοι αναστατώθηκαν από την είσοδο των νέων παικτών στα αγωνίσματα.

Από εκεί που ήταν δυνατοί έχαναν όλη την εβδομάδα, με την Σταυρούλα και τον Τζέιμς να κάνουν πιο δυνατή από ποτέ την παρουσία τους.

Η νέα εβδομάδα κρύβει σίγουρα πολλές εκπλήξεις ενώ οι ανατροπές θα συνεχίζονται. Η Δευτέρα ωστόσο φαίνεται να είναι πιο βατή... για τους Μαχητές.

Η είσοδος των νέων παικτών τους ανανέωσε και έτσι πιο δυνατοί και με γεμάτα στομάχια επιστρέφουν τη νέα εβδομάδα για περιπέτεια και πολύ αγώνα.

Στην πρώτη ασυλία οι Μαχητές φέρνουν και πάλι την νίκη στην ομάδα τους και κάνουν μια καλή αρχή για τη νέα εβδομάδα. Από την άλλη οι Διάσημοι οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και όλοι αναμένουμε να μάθουμε ποιον παίκτη θα βγάλουν στον τάκο, ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα επιλέξουν τον εύκολο στόχο και αυτός είναι ο νέος παίκτης. Πρόκειται για τον Θοδωρή Τουρκογεώργιο, ο οποίος φαίνεται πώς δεν «επιβίωσε» για πολύ στους Διάσημους και το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο ήταν σύντομο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή