Survivor Spoiler (19/2): Χαμός στο Συμβούλιο με Παππά και Ταλαδιάνο - «Είδα έναν παίκτη...»

Για ακόμα μια φορά γίνεται χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor

Survivor Spoiler (19/2): Χαμός στο Συμβούλιο με Παππά και Ταλαδιάνο - «Είδα έναν παίκτη...»
2'

Δευτέρα σήμερα και όλοι περιμένουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Άραγε οι Μαχητές θα κερδίσουν δεύτερη φορά ή θα κάνουν οι Διάσημοι την ανατροπή;

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Μπλε οδήγησαν τους Κόκκινους στον τάκο οι οποίοι ψήφισαν τον πιο νέο, τον Θοδωρή Τουρκογεώργο για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Απόψε οι δύο ομάδες έρχονται με ανεβασμένη διάθεση για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας με μία δυναμική που αποδεικνύει το πόσο πολύ θέλουν τη νίκη. Απολαυστικές ανατροπές και συγκλονιστικά ματσαρίσματα σε ένα αγώνισμα που κρίνεται στα flag race.

Το βράδυ της Δευτέρας νικητές της ασυλίας θα είναι οι Διάσημοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του η παίκτρια που θα ψηφιστεί απόψε από τους Μπλε θα είναι η Μαριλίνα Βακονδίου, πράγμα ανατρεπτικό γιατί όταν είδαμε πως χάνουν οι Μπλε το πρώτο όνομα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν αυτό της Χρύσας αλλά τελικά θα βγει η Μαριλίνα.

Ωστόσο πριν την ψήφιση για ακόμα μια φορά θα επικρατήσει χαμός ανάμεσα στους παίκτες με τον Ταλαδιάνο να αποκαλύπτει ότι ο Ντάνιελ Νούρκα δεν έχει την στήριξη κανενός. Τότε ο Αλέξης Παππάς ακούγοντας όλα αυτά θέλησε να υπερασπιστεί την ομάδα του και οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά.

«Εγώ είδα έναν παίκτη που είναι πολύ καλός αγωνιστικά να μην έχει ψυχολογία και εκείνη τη στιγμή περιμένεις από συμπαίκτη σου να σε ανεβάσει, σου ανεβάζουν σε κατακεραυνώνουν» λέει ο παίκτης της Μπλε ομάδας για τον Νούρκα.

Ο Αλέξης Παππάς εκνευρίστηκε και τον ρώτησε «Γιατί δεν κοιτάς την ομάδα σου; Είναι σαν να μπαίνεις σε μια κλειδαρότρυπα και να κοιτάς» με τον Ταλαδιάνο να του απαντάει «είδα την πόρτα σας ανοιχτή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή