Survivor spoiler 27/2: Η ομάδα που παίρνει την ασυλία – Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι περνάνε μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες στο Survivor καθώς εκτός από δύο ήττες μετρούν και δύο δυνατούς παίκτες εκτός στίβων μάχης
1'

Οι Μαχητές συνεχίζουν το σερί τους καθώς χθες επικράτησαν και κατάφεραν να πάρουν την ασυλία κάνοντας το 2-0, αλλά να πάρει και τον mvp για να στείλει τους διασήμους στη μονομαχία αποχώρησης και να φύγει μία γυναίκα από την ομάδα των κόκκινων.

Απόψε στο survivor η ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα ασυλίας είναι πάλι οι Μπλε. Θα καταφέρουν να κάνουν το 3-0 και ως εκ τούτου από τη στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπορεί να ψηφιστεί γιατί είναι τραυματίας και οι νέες προσθήκες επίσης έχουν ατομική ασυλία, η μοναδική υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

Η ομάδα των διασήμων είχε κερδίσει τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας και τον mvp και οι διαθέσιμοι άντρες παίκτες των μαχητών ήταν μόλις τρεις, δεν είχε γίνει συμβούλιο και αυτό γιατί η Κατερίνα Δαλάκα δεν ήθελε να δώσει παίκτη από την ομάδα της. Ο mvp σήμερα είναι από την ομάδα των διασήμων και συγκεκριμένα mvp της εβδομάδας θα είναι ο Daniel.

Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι:

  • Μαρία Αντωνά
  • Κατερίνα Δαλάκα
  • Μαριλίνα Βακονδίου
  • Έλενα Αμανατίδου