Survivor: Συντετριμμένη μετά την αποχώρησή της η Έλενα Αμανατίδου - Η ανάρτηση της αδελφής της

Η Έλενα Αμανατίδου αποχώρησε καταρρακωμένη από το Survivor
2'

Με δάκυα στα μάτια αποχώρησε από το Survivor η Έλενα Αμανατίδου, η οποία πήρε προσωπικά την ήττα της στη μονομαχία, απέναντι στη Χρύσα Χατζηγεωργίου, λέγοντας ότι δεν έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της.

Η παίκτρια των Διασήμων ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακοινώθηκε ότι είναι εκείνη που πρέπει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, με την ψυχολογία της να είναι πολύ άσχημη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αφότου έφυγε από την παραλία των κόκκινων και πήγε στο ξενοδοχείο δεν σταμάτησε να κλαίει.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της και πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου, παρακολουθώντας το επεισόδιο έκανε ένα instagram story κατά την αποχώρηση της αδελφής της, γράφοντας «Πόσο άδικο, πόσο το ήθελες» με κεφαλαία γράμματα.

Η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαρία Αντωνά, η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν οι τέσσερις παίκτριες που διεκδίκησαν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στα πρώτα αγωνίσματα, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Κατερίνα Δαλάκα και Μαρία Αντωνά, με αποτέλεσμα, η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Με σκορ 4-2, παρέμεινε στο παιχνίδι η Χρύσα Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να καταρρεύσει ψυχολογικά.

«Πραγματικά ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα πολύ να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει αλλά θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα τον στόχο που ήθελα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» είπε, μεταξύ άλλων, η πρώην -πλέον- παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Λίγο πριν την αποχώρηση της Έλενας, ο Γιώργος Γκιουλέκας, υπέδειξε σαν υπεύθυνους για αυτήν την εξέλιξη, τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

«Πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι εδώ», είπε η Έλενα Αμανατίδου, και αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι.