Survivor: Ο γύπας Νίκος γονάτισε στη Χρύσα - «Ό,τι προκύψει ας γίνει»

Νίκος Ρικουνάκης και Χρύσα Χατζηγεωργίου φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά, στην ένατη εβδομάδα του Survivor.
GLOMEX / ΣΚΑΪ.
1'

Νέο ερωτικό ειδύλλιο φέρεται να έχει αναπτυχθεί στο εφετινό Survivor. Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον που δείχνει ο Νίκος Ρικουνάκης για τη Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι κάτι παραπάνω από… φιλικό, με τους παίκτες να συναντιούνται κρυφά, ενώ, στο αποψινό (05/03) επεισόδιο υπήρξε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

Ο 28χρονος δεν δίστασε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ασυλίας να γονατίσει μπροστά στην παίκτρια των Μαχητών και να την εντυπωσιάσει με το ευγενικό του χειροφίλημα.

Το φλερτ ανάμεσα στο ζευγάρι αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς, όταν έπιασε τον συμπαίκτη του να απομακρύνεται για ώρα μέσα στη νύχτα από την καλύβα των Κόκκινων στο χθεσινό επεισόδιο, ζητώντας του μάλιστα ανοιχτές εξηγήσεις.

Ο εκπαιδευτής υποστήριξε ότι πήγε μία βόλτα για να… χωνέψει, δικαιολογία που δεν φάνηκε να πείθει κανέναν από τους συμπαίκτες του.

Ακόμη, ο Νίκος Ρικουνάκης είπε: «Τελικά, το μυστικό μου χθες φανερώθηκε δυστυχώς, το μάθανε όλοι. Πετούσαν κάποια υπονοούμενα οι παίκτες, πώς την κοιτάζω κι ότι τα μάτια μου λάμπουνε κλπ. Δεν πήγε όπως το περίμενα. Μου κάνουν και πλακίτσα οι Μπλε, με πειράζουν, μου λένε συνθήματα. Το βρίσκω λογικό με αυτό που γίνεται. Ό,τι προκύψει, ας γίνει».

Σχετικές ειδήσεις