Survivor: Σοβαρό ατύχημα για την Ιωάννα - «Βγήκε ο ώμος μου»

Survivor: Η παίκτρια τραυματίστηκε σοβαρά
1'

Στον σημερινό στίβο μάχης η Ιωάννα είχε ένα ατύχημα. Καθώς αγωνιζόταν της βγήκε ο ώμος. Όπως ανέφερε στους συμπαίκτες της οι γιατροί της είπαν να βάζει πάγο και να κάνει υπομονή. Ωστόσο τόνισε ότι σε κάποιες κινήσεις την ενοχλεί.

Σταμάτης: «Ο Γκιουλέκας θέλει να κερδίζει επί πτωμάτων»

Εκνευρισμένος με τον Γιώργο Γκιουλέκα είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο Survivor. Ο παίκτης της μπλε ομάδας τα έβαλε με τον αντίπαλό του που ενώ ο ίδιος ήταν τραυματισμένος, ούτε που γύρισε να κοιτάξει αν είναι καλά.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, είπε: «Όταν πήγα και του μίλησα και του είπα "πού είχα ένταση Γιώργο;". Πότε είδες να έχω ένταση μαζί σου, όταν εσύ ο ίδιος ενώ έχω χτυπήσει, δεν γυρνάς να δεις τον παίκτη που παίζεις μαζί αντίπαλος, αν είναι καλά ή αν έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό και το μόνο που σε νοιάζει εκείνη την ώρα είναι να φωνάζεις και να προκαλείς εντάσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εντάξει Γιώργο, κέρδισε αν θες. Επί πτωμάτων; Επί πτωμάτων. Όπως θες εσύ. Κι όταν μου μιλάς και λες για εντάσεις και σου λέω "ποιες εντάσεις;", δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν οι δικηγόροι σου, ο Τζέιμς κι ο Φάνης. Να υποστηρίξουν τι; Έκανα κάτι; Τι έκανα πάλι που σας ενόχλησε; Ότι ακόμα και με λαιμό χτυπημένο πήγα να συνεχίσω το παιχνίδι; Σας πειράζει κι αυτό;».