Survivor: Ο καβγάς, η ανακοίνωση που «πάγωσε» τους παίκτες και η υποψήφια «έκπληξη»

Ανατροπή στο χθεσινό Survivor

Survivor: Ο καβγάς, η ανακοίνωση που «πάγωσε» τους παίκτες και η υποψήφια «έκπληξη»
3'

To βράδυ της Κυριακής στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός συζήτησαν για τις φιλίες που υπάρχουν ανάμεσα σε αντίπαλους παίκτες, ενώ ένταση προκλήθηκε και μεταξύ του Σταμάτη και της Χρύσας με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αποχωρεί από το Συμβούλιο εκνευρισμένος.

Ο Αλέξης Παππάς όπως ήταν αναμενόμενο σχολίασε το γεγονός ότι δεν φάνηκε να πονάει από τον τραυματισμό η παίκτρια.

«Η Χρύσα τελικά μας έδειξε ότι ναι, όντως έχει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι της! Την είδαμε, ώπα ώπα, να τρέχει σαν άλογο κούρσας. Πρώτη φορά βλέπω την Χρύσα να τρέχει τόσο γρήγορα. Τελικά όμως η απειλή της, ότι εάν την ψηφίσουν θα πάει στη μονομαχία και θα φύγει περπατώντας, θα αποχωρήσει δηλαδή από το Survivor, ήταν μόνο απειλή και τίποτα άλλο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού.

«Είμαι έτοιμη να αποδράσω από το νησί»

Ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Κατερίνα Δαλάκα έφτιαξαν μια σχεδία στην παραλία όπως την είχε ονειρευτεί η παίκτρια.

Έτσι ξεκίνησαν τις εργασίες με στόχο... να αποδράσει η Κατερίνα Δαλάκα αφού δεν αντέχει όλα αυτά που γίνονται στην παραλία.

«Επιτέλους το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Κουραστήκαμε αρκετά. Μια μηχανή και φύγαμε», είπε η Κατερίνα Δαλάκα στους συμπαίκτες της.

Όπως φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν και πιέζουν για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία αφήνει υπονοούμενα για το πόσο αντέχει ακόμα με όσα γίνονται στην καλύβα, τα αγωνίσματα και τα Συμβούλια.

Εύκολη νίκη για τους Μπλε

Μετά από έναν εύκολο αγώνα για την μπλε ομάδα, οι «Μαχητές» επικράτησαν στον αγώνα ασυλίας των «Διασήμων» με σκορ 12-7.

Ένωση σε δύο εβδομάδες

Στην αρχή του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Ένταση και αποχώρηση

Λίγο αργότερα επικράτησε ένταση στην μπλε ομάδα με πρωταγωνιστές τον Σταμάτη και τη Χρύσα. Ο Σταμάτης δεν άντεξε το ύφος της Χρύσας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει προσωρινά από το συμβούλιο.

Υποψήφια - έκπληξη

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Έξι παίκτες από την κόκκινη ομάδα έβγαλαν στον τάκο του Survivor την Ιωάννα Τζαβέλα. Τέσσερις ψήφους πήρε η Aira.

«Είμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor. Η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι στρατηγική, οπότε αφήνω αυτό εδώ και δεν θα πω κάτι άλλο», είπε ο παίκτρια για την υποψηφιότητά της.

Η ανακοίνωση που «πάγωσε» τους παίκτες

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια της κόντρας μεταξύ του Σταμάτη και της Χρύσας, το δεύτερο αγώνα ασυλίας και την ανακοίνωση του Λιανού για δύο νέους παίκτες που θα πάνε στις δύο ομάδες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή