MEDIA

Τραϊάνα Ανανία για Κόκοτα: «Πιστεύω ότι θα υπάρξει θετική έκβαση, είμαι σίγουρη»

Τραϊάνα Ανανία για Κόκοτα: «Πιστεύω ότι θα υπάρξει θετική έκβαση, είμαι σίγουρη»

Η Τραϊάνα Ανανία, με την οποία ο Δημήτρης Κόκοτας διαγωνίζονταν στο J2US και ήταν μαζί του όταν υπέστη το καρδιακό επεισόδιο εν ώρα πρόβας μίλησε για τον τραγουδιστή. 

Τα πρώτα ευχάριστα νέα για την πορεία της κατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα έγιναν γνωστά το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, καθώς ο τραγουδιστής πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η Τραϊάνα Ανανία, με την οποία ο Δημήτρης Κόκοτας διαγωνίζονταν στο J2US και ήταν μαζί του όταν υπέστη το καρδιακό επεισόδιο εν ώρα πρόβας μίλησε στο «Πρωινό» για τον τραγουδιστή.

«Λέω ότι θα επιστρέψω του χρόνου στο J2US με τον Δημήτρη Κόκοτα, το κλειδώνω, για να γίνει έτσι» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν μιλάει με το περιβάλλον του τραγουδιστή δήλωσε: «Μιλάω με την Κατερίνα όταν μπορεί κι εκείνη να μιλήσει, είμαστε σε καλό δρόμο»

«Έχω κεντράρει το μυαλό μου στη θετική έκβαση της κατάστασης, πιστεύω ότι θα υπάρξει, είμαι σίγουρη», τόνισε η Τραϊάνα Ανανία.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, φαίνεται πως έχει ανακτήσει μεγάλο μέρος των αισθήσεών του, καθώς διατηρεί ανοιχτά τα μάτια του, ενώ αντιδρά και σε βαθιά ερεθίσματα. Οι γιατροί μιλούν για μεγάλη πρόοδο και πως όλα δείχνουν ότι θα επανέλθει πλήρως.

Ο τραγουδιστής είχε καταρρεύσει μπροστά στους συνεργάτες του, ενώ έμεινε για 8 λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο και οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, με τη σύζυγό του να είναι στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.