Τηλεθέαση: Επέστρεψαν στη θέση τους οι πρωινές εκπομπές – Τι είδε το κοινό

Οι πρωταγωνιστές της πρωινής ζώνης επανήλθαν στη θέση τους και οι τηλεθεατές στις συνήθειές τους

Τηλεθέαση: Επέστρεψαν στη θέση τους οι πρωινές εκπομπές – Τι είδε το κοινό
2'

Το πρωί της Τετάρτης, οι παρουσιαστές επέστρεψαν στη θέση τους και οι τηλεθεατές -μετά από ένα break λόγω Πάσχα- είχαν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν και να ενημερωθούν. Τι επέλεξαν, όμως, να δουν;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!» έκαναν 9,5% στο σύνολο και 14,3% στους τηλεθεατές 18-54 σημειώνοντας ανοδική πορεία. Σε νέα ώρα, πλέον, καθώς το μαγκαζίνο του MEGA ξεκινά στις 09.40 -παίρνοντας τη σκυτάλη από το «Κοινωνία ώρα MEGA»- φαίνεται ότι ευνοείται. Η Κατερίνα Καινούργιου, χθες, με το «Super Κατερίνα» έκανε 11,1% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 16% στο σύνολο και 11% στο δυναμικό κοινό.

Οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, η ενημερωτική εκπομπή που κρατά για περισσότερες από δύο ώρες παρέα, έκανε 17,5% και 10,7% αντίστοιχα κερδίζοντας την πρώτη θέση στο σύνολο. Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR έκανε 11,9% στο σύνολο και 8,3% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Breakfast@STAR» -από το οποίο παίρνει το lead in- έκανε 6,8% και 7,9% αντίστοιχα. Το «Πρωΐαν σε είδον» της ΕΡΤ1 κατέγραψε 6% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό.

Χαμηλά ήταν τα ποσοστά για τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ, που έκανε 7,6% στο σύνολο και 5,5% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στο «Πρωινό Σου Σου», στο OPEN, η Ελένη Τσολάκη έκανε 3,3% στο σύνολο και 2,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, το «Happy Day στον ALPHA» έκανε 11,7% στο σύνολο και 13,7% στο δυναμικό κοινό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κρατά ένα σταθερό μερίδιο κοινού, που πολλές φορές μεγαλώνει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή