Βίκυ Λέανδρος για Eurovision 2024: «Έχει αλλάξει - Πολύ καλή τραγουδίστρια η Μαρίνα Σάττι»

Θέση για τον πολιτικό χαρακτήρα του μουσικού διαγωνισμού πήρε η Βίκυ Λέανδρος επισημαίνοντας πως «οι καλλιτέχνες πρέπει να μιλούν για πολιτικά θέματα αλλά όχι στην Eurovision».
Βίκυ Λέανδρος για Eurovision 2024: «Έχει αλλάξει - Πολύ καλή τραγουδίστρια η Μαρίνα Σάττι»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

«Η Eurovision άλλαξε από εκείνα τα χρόνια αλλά έπρεπε να αλλάξει», δήλωσε η Βίκυ Λέανδρος μιλώντας στο Mega αναφορικά με τον μεγάλο τελικό της Eurovision που έλαβε χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας, αναδεικνύοντας νικήτρια χώρα την Ελβετία με 591 ψήφους.

Η Βίκυ Λέανδρος, η οποία είχε κερδίσει το 1972 στον διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό του Λουξεμβούργου με το τραγούδι «Apres toi».

«Κάποιες φορές υπάρχει υπερβολή με τον χορό. Η Μαρίνα Σάττι είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια και χορεύτρια. Δεν σημαίνει πως εάν βγεις στην 11η θέση δεν θα κάνει επιτυχία στο τραγούδι. Εγώ την πρώτη φορά που τραγούδησα στην Eurovision βγήκα τέταρτη και το τραγούδι μετά από χρόνια πούλησε περισσότερα εκατομμύρια. Δεν σημαίνει πως πάντα με ένα καλό τραγούδι θα βγει πρώτο», είπε η Βίκυ Λέανδρος και συμπλήρωσε πως «η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Οι καλλιτέχνες πρέπει να μιλούν για πολιτικά θέματα αλλά όχι στην Eurovision».

Υπενθυμίζεται πως τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Κροατία και την τρίτη η Ουκρανία. Στην 11η θέση βρέθηκε η Ελλάδα με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Η Ελλάδα έλαβε το μοναδικό της 12άρι από τη νικήτρια Ελβετία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή