Εκστασιασμένη η Κλέλια Ανδριολάτου σε βίντεο: «Όνειρο. Αυτό που ζούμε είναι όνειρο»

Η νεαρή ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο, ενώ βρίσκεται στους Παξούς λίγο πριν ξεκινήσει το «Μaestro»
Εκστασιασμένη η Κλέλια Ανδριολάτου σε βίντεο: «Όνειρο. Αυτό που ζούμε είναι όνειρο»
1'

Το διασκεδάζει αφάνταστα στους Παξούς λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Μaestro», η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η νεαρή ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο, ενώ βρίσκεται στους Παξούς αυτή την περίοδο, μαζί με το υπόλοιπο καστ της σειράς, για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.

Στο βίντεο η ηθοποιός φαίνεται μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε ένα σκάφος στη θάλασσα. «Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω, το νερό. Παναγία μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Κλέλια Ανδριολάτου, αντικρίζοντας τη θάλασσα.

«Όνειρο. Αυτό που ζούμε είναι όνειρο», προσθέτει στη συνέχεια, όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη ρωτάει: «Πώς το βλέπεις;». «Παιδιά, τι ωραία. Τα backstage είναι όλα τα λεφτά. Να ξέρετε», αναφέρει εκστασιασμένη η ηθοποιός σε άλλο σημείο του βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο. Από τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο νησί μας. Σε λίγες μέρες θα μοιραστούμε επιτέλους την δουλειά μας. Το περιμένουμε και εμείς όσο και εσείς. Πάρτε μια γεύση, μια αληθινή γεύση ονείρου».

https://www.instagram.com/reel/C682qsotvow/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή