Άντζελα Δημητρίου: «Εμφύλιος» τέλος με την κόρη της - Τα ξαναβρήκε με την Όλγα Κιουρτσάκη

Η Αντζελα Δημητρίου «τα ξαναβρήκε» με την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη.

Άντζελα Δημητρίου: «Εμφύλιος» τέλος με την κόρη της - Τα ξαναβρήκε με την Όλγα Κιουρτσάκη
1'

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη έβαλαν τέλος στη διαμάχη που είχαν. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του Open, με αφορμή τις νέες live εμφανίσεις της.

«Έχω χώρο στην καρδιά μου για την εγγονή μου, την κόρη μου και τον αδελφό μου. Αυτοί που μου έχουν μείνει, η οικογένειά μου», είπε η Άντζελα Δημητρίου δείχνοντας έτσι πως ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης, δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα.

«Με την Ολγα όλα είναι μια χαρά, ένα παιδί πάντα μετανιώνει και θέλει τη μάνα του. Αφού η κόρη μου με αγαπάει και την αγαπάω και το ξέρει, σίγουρα ένα πλασματάκι που μας ήρθε στην οικογένεια πρέπει να το αγαπάμε και να το φροντίσουμε όσο πρέπει», συνέχισε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στην κόρη της και την εγγονή της.

«Δεν συζητήσαμε τίποτα για όλα όσα έγιναν. Όταν την είπε “μαμά” η μπέμπα της, άρχισε να καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Όταν δεν είσαι μάνα, δεν μπορείς να καταλάβεις. Με την Όλγα είμαστε όπως παλιά, μου φέρνει το μωρό και παίζω με την μπέμπα. Να μην ανησυχείτε. Η αγάπη δεν εξαγοράζεται, πρέπει να είναι αληθινή. Ως μητέρα δεν γίνεται να μη συγχωρώ την κόρη μου», σχολίασε η Άντζελα Δημητρίου, βάζοντας τελεία στο θέμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή