Καθηλωτικές οι εξελίξεις στις αγαπημένες σειρές - Όσα θα δούμε στην αρχή της εβδομάδας

Από τον «Παράδεισο των Κυριών» στο «Ναυάγιο», τα επεισόδια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στις αγαπημένες σειρές - Όσα θα δούμε στην αρχή της εβδομάδας
5'

Μία ανάσα πριν το τέλος της σεζόν, οι σειρές συνεχίζουν να κερδίζουν το κοινό με τις καθηλωτικές τους εξελίξεις.

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν στο εξωτερικό απασχολεί τόσο τον Χριστόφορο όσο και τη Δωροθέα… Το σημάδι της Αμαλίας στο πρόσωπο της και η δικαιολογία της ότι χτύπησε δεν μοιάζει να πείθει τη Δωροθέα. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο καθώς πέρα από το όπλο των εγκλημάτων, που είναι χρεωμένο στο όνομα του, η Δάφνη αναγνωρίζει στην αστυνομία έναν από τους δυο δράστες του εμπρησμού στο Ολύμπια. Θα ομολογήσουν οι ένοχοι το έγκλημα τους και θα αποκαλύψουν τον ηθικό αυτουργό της πράξης τους;

Σασμός, ALPHA 21.00

Ένας κούριερ φέρνει δύο γράμματα, τα οποία κρύβουν πολλές από τις απαντήσεις
που βασάνιζαν τις δύο οικογένειες. Τη στιγμή που κλείνει ένας κύκλος προβλημάτων, ένας νέος ανοίγει, με τους Σταματάκηδες να είναι εντελώς απροετοίμαστοι γι’ αυτό που έρχεται.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η επιστροφή της Χάιδως χαροποιεί τον Λυκούργο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θέλει τον χρόνο της μέχρι να μπει πάλι η ζωή τους σε μια κανονικότητα. Η Ισμήνη ειδοποιεί τον Κουράκο για τις απειλές που δέχεται από την Αντωνία κι εκείνος αναλαμβάνει να της κάνει μία προειδοποίηση. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να προχωρήσει σε κανονικό αρραβώνα με την Ειρήνη κι εκείνος ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από αυτή τη δέσμευση. Η Αριάδνη προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά μετά την απόρριψη του Χρήστου, αλλά αρνείται να φύγει από την ταβέρνα. Η Θεοδώρα επιστρέφει στο σπίτι της Μαργαρίτας. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να δέχεται επίθεση φιλίας από την Αρετή. Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως ο Ισίδωρος είπε ψέματα σχετικά με το ταξίδι του στο Λονδίνο.

Οι ψυχοκόρες, ΑΝΤ1 21.00

Η Βασιλική ξεκινά τη φοίτησή της στο κολλέγιο και αποκτά τις πρώτες της φίλες. Όταν, όμως, επιστρέφει στο σπίτι, την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα γκρεμίσει όλα της τα όνειρα. Ενώ γίνονται οι ετοιμασίες για τα βαφτίσια του μωρού, η αστυνομία ενημερώνει τους Νάτσηδες πως ο Λούης βρίσκεται στο χωριό. Η Φρόσω συνεχίζει να δηλητηριάζει τη σχέση της Ευανθίας και του Νάτση. Η Νέλλα, έχοντας διαβάσει το γράμμα του Σώτου, θέλει να μάθει περισσότερα για τη σχέση του με την Μαρίκα, ενώ δεν σταματά να ψάχνει τον Τάσο, ο οποίος βάζει τη Δεσποινιώ να αποχαιρετίσει τον θίασο και το θέατρο. Η δίκη του Κοσμά αναβάλλεται.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ο Δημήτρης σοκαρισμένος από τις απειλές του Ιγκόρ νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Η Άννα και ο Ανδρέας δίπλα του προσπαθούν να του σταθούν. Ταυτόχρονα η ανησυχία τους για την τύχη του Σταύρου επιβεβαιώνει τις απειλές. Η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Πώς θα αντιδράσουν ο Ανδρέας κι Αγγελική όταν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκληρό άνθρωπο που ευθύνεται για την δολοφονία του; Μετά τα νέα για τη δολοφονία του Σταύρου ο Δημήτρης θα συσπειρώσει τους πάντες γύρω του σε μία ύστατη προσπάθεια να τους προστατεύσει από τους αδίστακτούς εκτελεστές που τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είναι όμως αρκετή η δύναμή του; Ή μήπως οι ήρωες μας ετοιμάζονται να θρηνήσουν ακόμα ένα θύμα;

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Ελένη ζητάει επίμονα από τον νομάρχη να εκδιώξει ακόμα και με τη χρήση βίας τους χίπηδες και το κοινόβιό τους από τα Μάταλα. Η Λόρα με τη σειρά της, επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον Σήφη, εκείνος όμως φοβούμενος την εκδίκηση του Αρχοντάκη για την αποκάλυψη του δικτύου αρχαιοκαπηλίας, την αποφεύγει και αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη. Η σύγκρουση ανάμεσα στο κοινόβιο και την Ελένη κλιμακώνεται ακόμα περισσότερο και το χωριό μυρίζει… μπαρούτι. Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο, ο Δημητρός δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά την αποκάλυψη για τον Γράντο και η Μαίρη με τη σειρά της, επιχειρώντας να τον συνεφέρει του αποκαλύπτει κι εκείνη το τραγικό παρελθόν της.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η Μαρία λέει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας ελπίζοντας έτσι ότι θα διαλύσει τη σχέση τους. Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή και ζητάει τη σιωπή του στη δίκη εκβιάζοντάς τον με τον φάκελο του Αντώνη στην ασφάλεια. Ο Μάκης βλέπει τον Όθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο. Η Βάσω μαθαίνει ότι στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μία σημαντική ανακοίνωση. Αλλά μία είδηση στο ραδιόφωνο για παράνομο εμπόριο βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή