Τα ριάλιτι σόου ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά στα κανάλια – Ποια έχουν «κλειδώσει»

Οι άνθρωποι των καναλιών τρέχουν για να προετοιμάσουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς… με περιορισμένο budget   

Τα ριάλιτι σόου ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά στα κανάλια – Ποια έχουν «κλειδώσει»
2'

Σε πρόβλημα για δύσκολους λύτες μετατρέπεται η διαχείριση του budget, που έχουν τα κανάλια για την επόμενη χρονιά. Τα ζητήματα με τις επιδοτήσεις για τις σειρές, η διαφημιστική πίτα που περιορίζεται και μοιράζεται, κάνουν τα στελέχη να είναι εξαιρετικά προσεκτικά στο τί θα επιλέξουν για τον προγραμματισμό τους τη νέα σεζόν.

Έτσι, σε αρκετές περιπτώσεις, το ενδιαφέρον στρέφεται σε ριάλιτι σόου που σίγουρα δεν κοστίζουν όσο οι μεγάλες παραγωγές μυθοπλασίας. Ο ΣΚΑΪ είναι ο σταθμός, που ανοίγει τον δρόμο. Έπειτα από μία δύσκολη χρονιά, βουτά στα βαθιά με την προβολή τριών πρότζεκτ το καλοκαίρι. «My man can», που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, «Power of love», «Cash Kitchen», θα κρατήσουν παρέα στους τηλεθεατές και θα δώσουν ενδείξεις στους ιθύνοντες για το τι θέλει να βλέπει τελικά το κοινό. Μην ξεχνάμε ότι ήδη μαγειρεύεται η επιστροφή του «Voice». Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συζητήσεις μάλιστα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς θέλουν να βάλει την πινελιά του με επιτυχημένα φορμάτ σε όλη τη βραδινή ζώνη. Αρκετά προγράμματα ακούγονται, όπως το αγωνιστικό ριάλιτι «Exathlon».

Στο STAR διανύουν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικά χρονιές. To «MasterChef» έχει χαρίσει μεγάλη δυναμική στο κανάλι, την ίδια στιγμή που ο «Τροχός της τύχης», το «Breakfast @STAR», οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», πηγαίνουν εξαιρετικά. Τα στελέχη έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις για την επόμενη χρονιά, με τη «Φάρμα» να επιστρέφει. Οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες από τον προηγούμενο κύκλο, όπως και ο παρουσιαστής… Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Το «GNTM», για το οποίο διατηρούν τα δικαιώματα, μπαίνει για την ώρα στον πάγο και βλέπουμε!

Στο OPEN, ήδη βρίσκεται στον αέρα το «Tv Queen» ενώ προετοιμάζουν και το ριάλιτι με τους τράπερ. Στο μυαλό του Νίκου Κοκλώνη πάντα υπάρχει και το «Fame Story», που μπορεί να προβληθεί αυτή τη φορά από τον εν λόγω σταθμό.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1, αντίστοιχα, ήδη έχουν δρομολογήσει τον νέο κύκλο του «Dragons’ Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη ενώ στον ALPHA έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για τo «Secret Song» που θα βγει με νέα επεισόδια και παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα