Survivor: Καταρρακωμένη η Δώρα για το «άδειασμα» από την παλιά της ομάδα

Survivor: Τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5), οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
3'

Στην αρχή του επεισοδίου, ένας παίκτης της Μπλε ομάδας έκανε το δικό του σχόλιο για την απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να μην πάρει μαζί της μια παίκτρια των Μπλε που είχε αρχικά επιλέξει για να μοιραστούν το έπαθλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φάνης, είπε χαρακτηριστικά: «Έπαθα ένα μικρό σοκ στο χθεσινό συμβούλιο. Όταν χάσαμε την ασυλία ο Γιώργος μας είπε έχετε την επιλογή άμα θέλετε να πάρετε ένα παίκτη από τη Μπλε ομάδα. Τότε βλέπω την Κατερίνα να τρέχει και να αγκαλιάζει τη Δώρα».

Στη συνέχεια όμως η Κατερίνα Δαλάκα άλλαξε γνώμη και ανέφερε πως είχε πάρει μια παρορμητική απόφαση για την επιλογή της Δώρας. Σχολίασε μάλιστα πως η επιλογή έγινε πολύ γρήγορα από την πλευρά της και πως σίγουρα δεν θέλει να πάει σε ένα έπαθλο που δεν θα περάσει καλά και θα υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα.

«Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε»

Δυσαρεστημένη φάνηκε να είναι με την απόφαση της Κόκκινης Ομάδας που δεν την επέλεξε για να συμμετάσχει στο έπαθλο της ημέρας, η Δώρα Νικολή.

«Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε, εγώ δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Μόνο και μόνο επειδή ήμουν πριν λίγες ώρες στην Κόκκινη Ομάδα, θα έπρεπε να με πάρουν μαζί τους κι ας καθόμουν σε μία γωνία και ας έκανα μόνη μου ό,τι ήταν να κάνουμε εκεί», είπε η Δώρα.

«Σου λέει: βγάλε την κακιά στο Συμβούλιο να στεναχωρηθεί. Γιατί ξέρουν ότι θα στεναχωριόμουν, γιατί ξέρουν ότι δεν μπορώ να στεναχωρώ κανέναν με τα λόγια και τις σκέψεις μου. Ό,τι θέλουν εγώ είμαι εκεί», σημειώνει η παίκτρια του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/5).

«Ο Γκιουλέκας καθόταν μία μέρα στο Κουίζ από πίσω μου με τον Χριστόφορο και τους άκουγα να λένε «είμαστε πολύ ωραία ομάδα, αρκεί να έλειπε ένας» και έδειχναν εμένα. Νόμιζαν ότι εγώ δεν τους έβλεπα και δεν τους άκουγα», περιέγραψε σε άλλο σημείο η Δώρα Νικολή, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor.

Μπλε η δεύτερη ασυλία

Ο αγώνας κύλισε σχετικά εύκολα για την μπλε ομάδα η οποία επικράτησε των «Κόκκινων» με σκορ 12-7.

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Δεν πέφτω και από τα σύννεφα. Όλη η ομάδα μου ψηφίζει αγωνιστικά. Ο τραυματισμός δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο αυτή τη στιγμή για την ψηφοφορία», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα ασυλίας μεταξύ των δύο ομάδων.