Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω» - Οι διάδοχοί της στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Τα σενάρια γύρω από τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Μαρίας Αναστασοπούλου 

Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω» - Οι διάδοχοί της στο «Καλημέρα Ελλάδα»
Instagram
2'

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών, καθώς απασχολεί περισσότερο από οποιονδήποτε για το τηλεοπτικό της μέλλον, μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο ΑΝΤ1 τώρα καλείται να καλύψει το κενό που αφήνει η παρουσιάστρια, με επικρατέστερο σενάριο να κάνει λόγο για άνδρα παρουσιαστή στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Στο τραπέζι έχουν ήδη πέσει τα πρώτα ονόματα, με επικρατέστερα εκείνα του Γιώργου Γρηγοριάδη και του Νίκου Ρογκάκου, δύο δημοσιογράφων με μεγάλη εμπειρία στην πολύ πρωινή ζώνη.

Σε ό,τι αφορά την Μαρία Αναστασοπούλου, μετά την είδηση ότι δεν θα παρουσιάζει πλέον την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον... βετεράνο Γιώργο Παπαδάκη έχουν αρχίσει τα σενάρια για το πού θα τη βλέπουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πολύ πιθανή είναι, εφόσον παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου, να μετακινηθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Στούντιο με Θέα», αφού η Φαίη Μαυραγάνη αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ωστόσο φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση και από τον ΣΚΑΪ για να επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star την συνάντησε και την ρώτησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, με την ίδια να απαντά: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Για την ώρα προέχουν οι Ευρωεκλογές, αμέσως μετά «ουρά» τη σεζόν και κάπου εκεί στο ενδιάμεσο θα τα βρούμε όλα. Ξέρεις πολύ καλά ότι τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα τα πούμε όλα», ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή