Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα τροπή στην διαμάχη με την αδερφή του - Τι συνέβη με την επιχείρηση στη Μύκονο

Νέα στοιχεία στο φως για την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα τροπή στην διαμάχη με την αδερφή του - Τι συνέβη με την επιχείρηση στη Μύκονο
1'

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tlive, ο κύκλος του Γιώργου Μαζωνάκη υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής δεν υπέγραψε ποτέ για να παραχωρήσει το μερίδιό του από την επιχείρηση στην Μύκονο στην αδελφή του και στον σύντροφό της, παρ'όλο που σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό φαίνεται να μεταβιβάζει οικειοθελώς τα δικαιώματά του.

Νέα ανακοίνωση από τον δικηγόρο του - «Θα διαμορφώσουμε συνθήκες ειρήνευσης»

Ο Θεόδωρος Μαντάς, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, τόνισε πως ο εντολέας του, αλλά και ο ίδιος, περιμένουν από την αντίθετη πλευρά τις πρωτοβουλίες που «θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου Θεόδωρου Μαντά:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα (χθες Δευτέρα 27/5), δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή