Άντζελα Δημητρίου: Καταθέτει μήνυση στον κουμπάρο της κόρης της

Σε δικαστική διαμάχη η Άντζελα Δημητρίου με τον κουμπάρο της κόρης της 

Άντζελα Δημητρίου: Καταθέτει μήνυση στον κουμπάρο της κόρης της
2'

Η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε ότι «με την οικογένειά μου είναι όλα τέλεια». Η τραγουδίστρια δεν ξέχασε όσα είπε ο κουμπάρος της κόρης της για την ίδια, όταν μαινόταν η οικογενειακή ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, πριν λίγο καιρό.

Η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρόυ επιβεβαίωσε ότι οι σχέσεις της με την κόρη της έχουν αποκατασταθεί. Ειδικότερα για τη μήνυση, η δικηγόρος είπε στο «Πρωινό ΣουΣου», ότι η Άντζελα Δημητρίου έκανε αγωγή στον Γρηγόρη Εκμαλιάν, «μόνο για το κομμάτι της δήθεν αμοιβής που έλαβε για τη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!» όπου η Άντζελα Δημητρίου περιέγραφε τι συνέβη στην Αμερική και τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, όταν έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια του είχε απαγορέψει την είσοδο στο κέντρο που εμφανιζόταν, μίλησε στο «Fay's Time» για το παρασκήνιο του τσακωμού μητέρας και κόρης στην Αμερική και επισήμανε, ότι ο γαμπρός της ήταν εκείνος που κανόνιζε τις συνεργασίες της και τις περιοδείες της. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το ζευγάρι προσπάθησε να βάλει «φρένο» στα έξοδα της τραγουδίστριας, τα οποία ήταν αρκετά. Σχετικά με αυτό είπε: «Βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια, κάποια στιγμή πρέπει να πατήσει φρένο, πριν φύγει για την Αμερική αγόρασε 3.000 ευρώ ρούχα, δύο βαλίτσες γεμάτες, τις οποίες τις κουβαλούσε ο γαμπρός. Τότε ήταν καλός. Την έβαφε και τη χτένιζε η κόρη, τότε ήταν καλή».

O κουμπάρος του ζευγαριού ανέφερε ακόμη, στην εκπομπή ότι: «Γνωρίζω τα πάντα, έμαθα τα πάντα και γι αυτό το πράγμα βρίσκομαι στην Ελλάδα, για να υπερασπιστώ τα παιδιά, γιατί είναι αθώα στην υπόθεση. Δεν έχω ανάγκη να πάρω το οκ από την Όλγα ή την Άντζελα, γιατί είμαι μέλος της οικογένειας. Είμαι με την Άντζελα πάνω από 30 χρόνια, σε όλες δύσκολες στιγμές είμαι δίπλα της, την αγαπάω σαν αδερφή μου, την Όλγα τη μεγάλωσα δίπλα μου, την πάντρεψα. Προσπαθώ να τους τα βρω για αυτό είμαι, γιατί ο μόνος που μπορεί να τους τα βρει και να φτιάξει τα πράγματα, είμαι εγώ κανένας άλλος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή