Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Παπαδόπουλο - «Ο πατέρας μου έλειπε στο μεγάλωμά μου»

Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδόπουλου για την απουσία του πατέρα του στα παιδικά του χρόνια

Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Παπαδόπουλο - «Ο πατέρας μου έλειπε στο μεγάλωμά μου»
1'

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK!.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την σχέση με τον πατέρα του και την απουσία του κατά το μεγάλωμά του.

«Μεγάλωσα χωρίς την παρουσία του πατέρα μου, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε έρθει πολύ κοντά. Οι σχέσεις μας είναι άριστες και με τον πατέρα μου και μετά δύο ετεροθαλή αδέλφια μου.», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος για τον πατέρα του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην μητέρα του, η οποία στάθηκε «βράχος» στην ζωή του και την όποια έχασε από καρκίνο λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιός του, Άγγελος.

Instagram

«Ήμουν περίπου 3 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς μου. Πήρα όμως πολλή αγάπη από τη μάνα μου. Μόνη της μας μεγάλωσε. Να φανταστείς ότι ξαναπαντρεύτηκε μόλις πριν από οκτώ χρόνια τον έρωτα της ζωής της, τον Μπράιαν, έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

Δυστυχώς όμως είχε καρκίνο στον φάρυγγα και έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες αφότου γέννησε η Γαλάτεια τον γιο μας, τον Άγγελο. Ήταν Άγγλος. και η μάνα μου έζησε στην Αγγλία. Γεννήθηκε στη Δράμα και την έδωσαν ψυχοκόρη στην αδελφή της μάνα της, η οποία ζούσε με τον άνδρα της στο Λονδίνο. Εκεί η μάνα μου γνώρισε τον πατέρα μου και μετακόμισαν στην Κύπρο μετά τη γέννηση της Όλγας και του Ανδρέα.», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή