Γιάννης Μπέζος: Η αινιγματική απάντηση σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η απάντηση του Γιάννη Μπέζου για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο

Γιάννης Μπέζος: Η αινιγματική απάντηση σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη
1'

Σήμερα, Δευτέρα (3/6) ξεκινά το Εφετείο για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η πρωτόδικη απόφαση, τον Φεβρουάριο του 2023, είχε κηρύξει τον Πέτρο Φιλιππίδη αθώο για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Τον είχε κρίνει όμως ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού, καταδικάζοντάς τον σε συνολικά 8 χρόνια κάθειρξη.

Πριν λίγες ημέρες, η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι ο ηθοποιός έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις από τηλεοπτικούς και θεατρικούς παραγωγούς και δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα στο θεατρικό σανίδι.

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του»

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε δηλώσεις στη «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αν πρέπει να υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία μετά τις καταγγελίες.

«Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά. Αυτά τα πράγματα κρίνονται ακόμα, οπότε θα περάσει ο καιρός και θα μιλήσουμε αργότερα για όλα. Το πρώτο είναι να κάνουμε όλοι μας την αυτοκριτική μας» είπε ο Γιάννης Μπέζος σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ πρόσθεσε: «Η τηλεόραση νομίζω ότι είναι σε μία καλή φάση. Υπάρχουν δουλειές που έχουν ένα πολύ θετικό δείγμα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή