Φαίη Σκορδά: «Κλειδώνει» για την πρωινή ζώνη του MEGA - Τι θα κρίνει τις υπογραφές

Φαίη Σκορδά και MEGA είχαν κάνει τις πρώτες επικοινωνίες μέσα στον χειμώνα, όμως κάποια στιγμές αυτές «πάγωσαν» μέχρι να μιλήσουν ξανά ενόψει και των μεταγγραφών στην τηλεόραση

Φαίη Σκορδά: «Κλειδώνει» για την πρωινή ζώνη του MEGA - Τι θα κρίνει τις υπογραφές
1'

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του MEGA.

Φαίη Σκορδά και MEGA είχαν κάνει τις πρώτες επικοινωνίες μέσα στον χειμώνα, όμως κάποια στιγμές αυτές «πάγωσαν» μέχρι να μιλήσουν ξανά ενόψει και των μεταγγραφών στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά και το MEGA είναι ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια και πέσουν οι υπογραφές. Οι διαπραγματεύσεις αφορούν και στο οικονομικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αν δεν γίνει κάτι τελείως ξαφνικό, η Φαίη Σκορδά θα επιστρέψει στο MEGA.

Έτσι, λοιπόν, ο νέος χάρτης της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης του Mega από τον Σεπτέμβριο, θέλει την Φαίη Σκορδά να επιστρέφει στην παραδοσιακή της ώρα, εκεί γύρω στις 10 παρά τέταρτο με τρίωρη εκπομπή. Θα ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και αμέσως μετά τα σενάρια είναι δύο: νέα μεσημεριανή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα ή επανάληψη σειράς μέχρι την έναρξη του Live News.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή