Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει τελεία σε καμία δουλειά... όλοι θέλουν να γίνουν καλύτεροι»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει τελεία σε καμία δουλειά... όλοι θέλουν να γίνουν καλύτεροι»
1'

Η ηθοποιός, Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» στην οποία πρωταγωνιστεί, για το άγχος του ηθοποιού, για το λόγο που είναι απαραίτητο να κάνει κανείς διαλείμματα σε αυτό το επάγγελμα, ενώ επίσης, απάντησε αν νιώθει πως ακόμη μαθαίνει πράγματα και αν λησμονεί να βλέπει τις παλιές εμφανίσεις της στο θέατρο και στην τηλεόραση.

«Θα μπορούσα να έχω λιγότερο άγχος αλλά με τα χρόνια γίνεσαι πιο εγωιστής, περιμένεις πιο πολλά, έρχεται και ο κόσμος και λέει θα περάσω ωραία, μη μου το λες πριν, πες το μου μετά. Το άγχος δεν πάει με το ταλέντο, μπορείς να έχεις ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει λόγος να τρελαθείς», ανέφερε αρχικά.

Για την παράσταση αναφέρει: «Είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον, θα μου άρεσε να είμαι και από κάτω να τους βλέπω. Αν ήμουν απ’ έξω, θα πήγαινα να μας δω».

Για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Φασουλή δήλωσε: «Με τον Σταμάτη δεν έχω σταματήσει ποτέ».

Για την κούραση των ηθοποιών με τα χρόνια είπε χαρακτηριστικά: «Η βιολογική κούραση είναι μύθος και μπορώ να το πω από τα χρόνια που έχω. (…) Είναι το άγχος, μεγαλώνει, γινόμαστε πιο εγωιστές. Νομίζω ότι είμαστε και εγωπαθή άτομα».

«Δεν υπάρχει τελεία σε καμία δουλειά. Αν θέλεις να είσαι εντάξει… όλοι θέλουν να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι», ανέφερε στο τέλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα