Αρχελάου 5: Το νέο καστ της σειράς μετά την αποχώρηση του Μελέτη Ηλία

Η νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ1 έρχεται να χαρίσει γέλιο με αγαπημένους ηθοποιούς

Αρχελάου 5: Το νέο καστ της σειράς μετά την αποχώρηση του Μελέτη Ηλία
Unsplash
2'

Πριν από λίγες εβδομάδες, η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη νέα της καθημερινή σειρά με τίτλο «Αρχελάου 5» και αγαπημένους ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ωστόσο, μία αλλαγή προκάλεσε αίσθηση και έτσι η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε εκ νέου το καστ.

Συγκεκριμένα, ο Μελέτης Ηλίας δεν θα βρίσκεται στο σίριαλ αφού έδωσε τα χέρια για το prequel της «Μάγισσας». Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς, ετοιμάζονται να ενσαρκώσουν τους κεντρικούς ήρωες και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι. Οι χαρακτήρες, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, θα γεμίσουν με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας.

Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρίξεις, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε πολυκατοικία στο Παγκράτι και πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση. Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους… Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή