«Βόμβα» από Μαρία Αναστασοπούλου - «Έρχεται η ώρα που θα μιλήσουμε ελεύθερα»

Η αινιγματική δήλωση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη

«Βόμβα» από Μαρία Αναστασοπούλου - «Έρχεται η ώρα που θα μιλήσουμε ελεύθερα»
Instagram
1'

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν Γίνεται» παραχώρησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον και την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Μαρία Αναστασοπούλου: «Η στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα πλησιάζει»

«Δεν μπορώ εγώ να ανακοινώσω και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν πάντα τα κανάλια. Οπότε περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά, η οποία νομίζω ότι πλησιάζει», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή την πορεία μαζί, νομίζω ότι ήταν πετυχημένη και αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ. Πάντα κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω, τα καλά και τα κακά της. Δεν ανακαλύψαμε εμείς την Αμερική στο Καλημέρα Ελλάδα».

«Όλες οι εκπομπές που κάνουμε ενημέρωση έχουμε και πιο χαλαρά στοιχεία. Σε μία εκπομπή που διαρκεί καθημερινά 4 ώρες και ένα τέταρτο αλίμονο αν δεν είσαι και λίγο πιο χαλαρός και είσαι σαν ρομπότ. Εγώ αυτόν τον όρο του infotainment που έχουμε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια δεν τον… αγοράζω. Έτσι πρέπει να είναι όλες οι εκπομπές», απαντά η Μαρία Αναστασοπούλου για το ύφος της πρωινής εκπομπής στην οποία συμμετέχει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή