Αναστασία: «Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα»

Η Αναστασία μίλησε για τα Μέγαρα όπου μεγάλωσε
Αναστασία: «Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα»
1'

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια Αναστασία μίλησε για την επιτυχία που έχει σημειώσει στον χώρο του τραγουδιού, την επιλογή της να συνεχίσει να μένει με τους γονείς της, αλλά και τα Μέγαρα, όπου μεγάλωσε.

«Οι φίλοι μου είναι αυτοί που θα ζητήσω τη γνώμη τους για το οτιδήποτε. Αυτοί που μεγάλωσα μαζί τους. Με την επιτυχία σίγουρα θα έρθουν στη ζωή σου άλλοι άνθρωποι, αλλά νομίζω όλοι έχουμε την αντίληψη να καταλάβουμε, γιατί έρχεται κοντά μας κάποιος», είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Όσο για τα Μέγαρα, αλλά και τους γονείς της, δήλωσε: «Μεγάλωσα στα Μέγαρα. Ήμουν μέσα σε όλα, θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα. Ακόμα και τώρα, μένω εκεί με τους γονείς μου, δεν θέλω να φύγω. Για εμένα είναι μοναδικό το να φεύγω από την Αθήνα και να πηγαίνω εκεί, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην απότομη επιτυχία που γνώρισε, αλλά και στο πώς τη διαχειρίζεται. «Μέσα μου δεν αλλάζει τίποτα με τα πολλά views που έχουν τα τραγούδια μου. Δεν υπάρχει μέρα που να έχω σταματήσει να δουλεύω», είπε.

«Η επιτυχία μου ήρθε σαν σφαλιάρα.Η αγάπη του κόσμου πολλές φορές σου δημιουργεί ένα βάρος. Αν εγώ πιστεύω ότι κάποια άποψη που έχω πάνω σε ένα θέμα, δεν είναι καλή για κάποιον άλλο, δεν την λέω. Όταν τρέχεις για πράγματα, δεν χαίρεσαι πολύ την επιτυχία», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή