Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας: Ανήρτησε βίντεο που παίζει κιθάρα μετά το εγκεφαλικό

Το συγκινητικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα που παίζει κιθάρα

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας: Ανήρτησε βίντεο που παίζει κιθάρα μετά το εγκεφαλικό
2'

Μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα βελτιώνεται, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν λίγο καιρό.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, δίνοντας γενναία μάχη, από την οποία βγήκε νικητής.

Το νέο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα που παίζει κιθάρα

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου ο Δημήτρης Σταρόβας ανήρτησε ένα βίντεο με τον ίδιο να παίζει κιθάρα μπροστά στην κάμερα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να τον «γεμίσουν» με μηνύματα αγάπης.

«Έτσι και έτσι» σχολίασε στη λεζάντα ο Δημήτρης Σταρόβας για την προσπάθειά του.

https://www.instagram.com/reel/C8pE0yyNShM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγο καιρό, ο 61χρονος καλλιτέχνης ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να μιλά για την περιπέτεια της υγείας του και να αυτοσαρκάζεται, έτσι όπως μοναδικά ξέρει.

Χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Ένα μήνα μετά».

Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Σταρόβα

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στην έναρξη του βίντεο.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο.

Οπότε επιφυλάσσομαι», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/reel/C8R-O3qNlx9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή