Survivor: Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα – «Έδιωξε» Δαλάκα, Φάνη και πήρε 100.000 ευρώ!

Ο Ντάνιελ Νούρκα, στην καλύτερή του βραδιά αγωνιστικά, κατάφερε και κέρδισε το πρώτο αγωνιστικό Survivor
1'

Έξι μήνες μετά την πρώτη επίσημη, το «Survivor» έριξε αυλαία με έναν φαντασμαγορικό τελικό που διήρκησε περισσότερες από πέντε ώρες. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα, παίρνοντας με το σπαθί του και με τις αγωνιστικές του ικανότητες τα 100.000 ευρώ.

«Σίγουρα τελείωσε; Δεν το πιστεύω… Θα ήθελα να χειροκροτήσω τα δύο παιδιά που παίξαμε… Έτυχε η μέρα αυτή να είναι δική μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν εδώ. Το αφιερώνω στους γονείς μου γιατί είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής», δήλωσε ο Survivor Ντάνιελ φανερά συγκινημένος με τη νίκη του και όσα κατάφερε.

Ο ηθοποιός ήταν η ήρεμη δύναμη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, σημειώνοντας μία σταθερά ανοδική πορεία που τον έφερε απόψε στην πρώτη θέση.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης, που για πολλούς είχαν θεωρηθεί από την πρώτη στιγμή μεγάλα φαβορί, δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον σαρωτικό Ντάνιελ κι έτσι κατέκτησαν την τρίτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.

«Είμαι συγκινημένη… Όχι γιατί έχασα. Ο Ντάνιελ σήμερα είναι εκπληκτικός. Είμαι ευτυχισμένη, ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Χαίρομαι που κλείνει έτσι η ιστορία του Survivor για εμένα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα με δάκρυα στα μάτια. Η ίδια έχει δηλώσει ότι αυτή ήταν η τελευταία της συμμετοχή σε «Survivor» «κρεμώντας» τα παπούτσια της.

«Ένα ταξίδι τελείωσε. Ο Ντάνιελ είναι άξιος νικητής, δεν μάς άφησε κανένα περιθώριο. Είναι φανταστικός. Είμαι στεναχωρημένος, αλλά και χαρούμενος για εκείνον», είπε ο Φάνης μετά το τέλος του «Survivor».