J2US: Σε ρόλο κριτή ο Λευτέρης Πανταζής - Η «παρούσα» Καίτη Γαρμπή και η απούσα Στικούδη

Οι εκπλήξεις στον ημιτελικό του J2US και οι ηχηρές απουσίες
J2US: Σε ρόλο κριτή ο Λευτέρης Πανταζής - Η «παρούσα» Καίτη Γαρμπή και η απούσα Στικούδη
1'

Ο ημιτελικός του J2US ξεκίνησε με ηχηρές απουσίες, αφού από την κριτική επιτροπή απουσίαζαν ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής απουσίαζε λόγω της συμμετοχής του στην παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος, την οποία και σκηνοθετεί, ενώ η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε εκτός εκπομπής, λόγω προγραμματισμένης συναυλίας.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια, η οποία μίλησε ζωντανά στην εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής, ανέφερε ότι μετέφερε την προγραμματισμένη συναυλία της στο Ίλιον από το Σάββατο (29/6) την Παρασκευή (28/6), χωρίς να υπολογίζει ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί εκτάκτως για αυτή την εβδομάδα Παρασκευή.

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε με χιούμορ «Λόγω Euro έγιναν όλα».

Λευτέρης Πανταζής και Γιώργος Αρσενάκος στην κριτική επιτροπή

Όπως ήταν φυσικό οι θέσεις των δύο απόντων κριτών δεν θα έμεναν κενές, για αυτό εκτάκτως για απόψε, τον ρόλο των κριτών ανέλαβαν ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Λευτέτρης Πανταζής στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και της Βίκυς Σταυροπούλου.

Απούσα και η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο live, όπως ενημέρωσε ο Νίκος Κοκλώνης το κοινό, αφού τραγουδά στο Euro Pride στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή