Χριστίνα Παππά: «Στην εξέταση βρέθηκε κάτι στον αυχένα» - Νέο μήνυμα μετά την βίαιη επίθεση

Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά μετά την βίαιη επίθεση εις βάρος της
Χριστίνα Παππά: «Στην εξέταση βρέθηκε κάτι στον αυχένα» - Νέο μήνυμα μετά την βίαιη επίθεση
2'

Θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστο άνδρα έπεσε πριν λίγες ημέρες η Χριστίνα Παππά έξω από φαρμακείο στην Γλυφάδα

«Τώρα που το βλέπω το περιστατικό παθαίνω σοκ. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να κάνω μήνυση. Όταν ακούω για παιδιά και για μεγάλους ανθρώπους, καταρρέω. Εκεί εγώ και ο γιος μου λυγίσαμε. Αν δεν είχα κάνει το τάμα γιατί έχουμε περάσει δύσκολα κι έχουμε ένα περιστατικό, θα προχωρούσα μέχρι το τέλος. Θέλω να βγω και να φωνάξω πως για τέτοια περιστατικά πρέπει να τιμωρούνται», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός για το περιστατικό στην εκπομπή «Happy Day».

Νέο μήνυμα από την Χριστίνα Παππά μετά τον ξυλοδαρμό της

Τα ξημερώματα της Κυριακής (30/6) η Χριστίνα Παππά ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως μετά τις εξετάσεις που έκανε, βρέθηκε κάτι στον αυχένα της από το τράνταγμα.

«Ποιος με καταράστηκε που λέει και το τραγούδι. Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα βρέθηκε αυτός… δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω, που με χτύπησε. Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει. Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μία φοράω κολάρο μία το βγάζω. Δεν αντέχω κιόλας. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό… Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή, ποιος τρώγεται; Να μην πειράζεις άνθρωπο και συνέχεια να τρώγονται…

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Που να τα πω και εγώ, τα λέω σε σας» ανέφερε η ηθοποιός.

pappa-christina.jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή