Δούκισσα Νομικού: Ξεκίνησα ντροπαλή και αβέβαιη για το μέλλον κι όμως είμαι ακόμα εδώ

H Δούκισσα Νομικού θυμήθηκε το πρώτο της εξώφυλλο
Δούκισσα Νομικού: Ξεκίνησα ντροπαλή και αβέβαιη για το μέλλον κι όμως είμαι ακόμα εδώ
1'

H Δούκισσα Νομικού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος.

Όπως αναφέρει, ήταν αρκετά ντροπαλή στο ξεκίνημά της, πριν από 17 χρόνια, όμως πλέον, νιώθει σίγουρη για ό,τι κάνει. Τόνισε επίσης, πως στάθηκε τυχερή και σε όλη της την καριέρα, είχε πάντα άριστους συνεργάτες.

«Έχουν περάσει 17 χρόνια από το πρώτο μου εξώφυλλο και νιώθω χιλιάδες συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησα αρκετά μικρή, ντροπαλή και αβέβαιη για το μέλλον, πιστεύοντας ότι θα το έκανα για ένα-δυο χρόνια και μετά θα σταματούσα. Κι όμως, να που είμαι ακόμη εδώ… Με σημαντικές συνεργασίες που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και μοναδικά εξώφυλλα διεθνών τίτλων», ανέφερε.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους υπέροχους συνεργάτες που συνάντησα όλα αυτά τα χρόνια. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, θα έδινα μια μεγάλη αγκαλιά στον 17χρονο εαυτό μου και θα του έλεγα να μην φοβάται τίποτα! Να συνεχίσει να ονειρεύεται όσα φαντάζουν ακατόρθωτα! Αυτά τα "ακατόρθωτα" τελικά είναι που με εμπνέουν και με πεισμώνουν. Συνεχίζω να ζω το όνειρο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/C843qnmousG/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή