Σάττι και Θώδη έλυσαν τις «διαφορές» τους πάνω στη σκηνή - Αποθεώθηκαν από το κοινό

Η Μαρίνα Σάττι και η Έφη Θώδη έδωσαν τα χέρια στην σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι
Σάττι και Θώδη έλυσαν τις «διαφορές» τους πάνω στη σκηνή - Αποθεώθηκαν από το κοινό
2'

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να την παρακολουθήσει την συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που δεν σταμάτησε να τραγουδά δυνατά τις επιτυχίες της. Ωστόσο, η... είδηση της βραδιάς ήταν η «συμφιλίωση» της Μαρίνας Σάττι με την Έφη Θώδη!

Υπενθυμίζεται, ότι πριν μας εκπροσωπήσει στη Γιουρβίζιον, η Μαρίνα Σάττι είχε κάνει ένα σχόλιο για το τραγούδι «Γλύκα - Γλύκα» και η Έφη Θώδη είχε ξεσπάσει λέγοντας μάλιστα πως ήταν η πρώτη που έκανε το τραγούδι μεγάλη επιτυχία και στον κόσμο. «Θα το ήθελε πολύ να είναι σαν το Γλύκα – Γλύκα. Ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το τραγούδι», είπε.

Συνεχίζοντας η η Έφη Θώδη έριξε τα βέλη της: «Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια σε αυτό τον χώρο. Να το πάρουν χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν χάρη σε εμένα». Όσο για τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024, είπε: «Δεν την ξέρει και κανένας, ούτε η μάνα της δεν την ξέρει… Πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα, καθόλου δεν μου άρεσε».

Η συμφιλίωση της Μαρίνας Σάττι με την Έφη Θώδη στην σκηνή

Η Μαρίνα Σάττι έδειξε πως δεν κράτησε μανιάτικο τα όσα είπε για εκείνη η Έφη Θώδη και την κάλεσε on stage το βράδυ της Τετάρτης, στη συναυλία της στο Γκάζι. Η απρόσμενη εμφάνιση της τραγουδίστριας των δημοτικών τραγουδιών όπως ήταν αναμενόμενο «γκρέμισε» την Τεχνόπολη.

«Νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν την διχόνοια ανάμεσα μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί "είστε είδωλο"," είστε έμπνευση", σας ευχαριστούμε για όλα» είπε η Μαρίνα Σάττι με την Έφη Θώδη να απαντά «σε αγαπώ, σας ευχαριστώ πολύ όλους» και το κοινό να ζητωκραυγάζει.

Από ένα τέτοιο μουσικό event, με «άρωμα» Eurovison, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η μεγάλη επιτυχία της Έφης Θώδη «Στη Γιουροβίζον θα πάω». Όπως φαίνεται και στο βίντεο η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό, που με τα κινητά στα χέρια, κατέγραφαν την στιγμή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή