Ο Τιμωρός: Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα του Δημήτρη Λάλου

Ο Δημήτρης Λάλος συνεχίζει τη συνεργασία με τον ALPHA με τη νέα σειρά
Ο Τιμωρός: Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα του Δημήτρη Λάλου
1'

Ηθοποιός με περγαμηνές, αποθεώθηκε ως Μαθιός με τις ερμηνείες του μέσα από τον «Σασμό» κερδίζοντας μία θέση στην καρδιά του κοινού. Ο Δημήτρης Λάλος θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον ALPHA, αφού θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Ο Τιμωρός» την ερχόμενη σεζόν.

«Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ στον ALPHA, με τίτλο “Ο Τιμωρός”, ένα πολύ δυνατό , σύγχρονο έργο , μια ιστορία εκδίκησης, η οποία πιστεύω ότι θα καθηλώσει τον κόσμο, γιατί κι εμείς το περιμένουμε πώς και πώς», είπε ο ίδιος ο ηθοποιός στην κάμερα του «Happy Day».

Όσον αφορά στην υπόθεση; Ένας ήρωας βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο. Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιος είναι υπεύθυνος που καταστράφηκε η ζωή του.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, θα βρεθούν δίπλα στον Λάλο και ετοιμάζονται για δυνατές σκηνές σε μία υπόθεση διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή