Το «αντίο» των ψυχαγωγικών εκπομπών – Δάκρυα, αποχωρισμοί και σπόντες στο φινάλε

Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ολοκληρώθηκαν για φέτος και οι τηλεαστέρες αποχαιρέτησαν
Το «αντίο» των ψυχαγωγικών εκπομπών – Δάκρυα, αποχωρισμοί και σπόντες στο φινάλε
4'

Αυλαία ρίχνει η φετινή τηλεοπτική σεζόν και, το πρωί της Παρασκευής (5/7), η μία εκπομπή μετά την άλλη αποχαιρετούσαν το κοινό.

Από τις αποφωνήσεις των τηλεαστέρων δεν έλειψε η συγκίνηση, αλλά και κάποιες σπόντες που σχολιάζονται.

Η Δανάη Μπάρκα παραμένει στο MEGA, όμως μετακινείται στη μεσημεριανή ζώνη. Έτσι, με δάκρυα στα μάτια, έκλεισε τον κύκλο του «Πάμε Δανάη!» φορώντας μάλιστα το φόρεμα που είχε επιλέξει για την πρώτη της εκπομπή.

«Δεν αποχαιρετιόμαστε, αλλά είναι ωραίο να ακούγονται κι αυτά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δεν προσπάθησαν στιγμή να κάνουν έκπτωση στο όνειρο που
μαζευτήκαμε εδώ να δείξουμε… Κι εμείς τον Σεπτέμβρη, εδώ στο Mega και… όπου αλλού, θα ακολουθούμε πάντα», είπε η παρουσιάστρια ενώ η Δέσποινα Καμπούρη που αποχωρεί τόνισε: «Δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς και μόνο που βλέπω τόσο κόσμο πίσω από τις κάμερες, νιώθω μια φόρτιση. Αυτά τα τρία χρόνια στο Πάμε Δανάη ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς σε όλη μου την πορεία. Κρατάω τις ευχάριστες στιγμές, αλλά και τις δυσάρεστες που μας ένωσαν.

Σε μια δύσκολη περίοδο, εδώ υπήρχε μια πόρτα…».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει τα όσα έγιναν στο «Πρωινό». Ο Γιώργος Λιάγκας, με όλη την ομάδα στο τέλος, θέλησε να πει δύο λόγια: «Δεν μου αρέσουν οι ενάρξεις και τα τέλη των εκπομπών. Μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα. Φέτος για εμάς ήταν ένα όμορφο ταξίδι και δεν το λέω σε επίπεδο απόδοσης της εκπομπής, εννοώ στο επίπεδο ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ωραία δημοσιογραφικά θέματα. Είμαστε μία οικογένεια εδώ. Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν όλο ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε. Ήταν όλο ειλικρινέστατο».

Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε και τους ειδικούς συνεργάτες της εκπομπής, τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και τη Λίτσα Πατέρα. «Ήταν κυρία με “κ” κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της», σημείωσε με τη Λίτσα Πατέρα να μην δίνει το παρών βέβαια.

Λίγη ώρα πριν, η Ναταλία Ανδρικοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή αφήνοντας το υπονοούμενό της για το χρόνο που είχε στη διάθεσή της: «Σας ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα, αν μου επιτρέπεις Γιώργο, να σας ευχαριστήσω όλους και να ευχηθώ πολύ καλή συνέχεια για του χρόνου. Ήταν πολύ ωραία χρονιά και διδακτική για εμένα που έμοιαζε λίγο με τηλεπαιχνίδι και όχι με εκπομπή, γιατί μου έλεγες ότι έχω ένα λεπτό πολλές φορές. Ήταν πολύμ ευχάριστο».

Αυλαία έριξε, επίσης, σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA. Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβο μαζί τους για τον Σεπτέμβριο. «Για να γίνει μια εκπομπή και να πηγαίνει όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλά, εμείς οι μπροστά είμαστε οι τελευταίοι, οι πιο σημαντικοί άνθρωποι είναι στη δημοσιογραφική ομάδα», είπε. Κλείνοντας, η παρουσιάστρια είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές: «Ευχαριστώ πιο πολύ απ’ όλους εσάς! Γιατί εσείς καθημερινά μάς βάζετε στα σπίτια σας! Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να είστε υγιείς, να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο».

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τη φετινή σεζόν στο «Breakfast@star». Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανανέωσαν το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο: «Κλείνουμε με χαρά, όπως ξεκινήσαμε. Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του STAR για άλλη μία χρονιά που ήμασταν εδώ, την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, τη στήριξη που μας έδειξε και φυσικά την οικογένεια της Green Pixel. Όλοι αυτοί ευθύνονται για το αποτέλεσμα που βλέπετε», είπαν συνεχίζοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γι’ άλλη μια χρονιά θα είμαστε εδώ, το ραντεβού μας είναι τον Σεπτέμβρη και νιώθουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή