Νότης Σφακιανάκης: Του τάζουν «γη και ύδωρ» για να επιστρέψει στην πίστα

Ο Νότης Σφακιανάκης θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει το μουσικό σχήμα που θα τον πλαισιώσει και τους χρόνους του προγράμματος
Νότης Σφακιανάκης: Του τάζουν «γη και ύδωρ» για να επιστρέψει στην πίστα
1'

Με ένα «χρυσό συμβόλαιο» προσπαθούν να πείσουν τον «Άρχοντα της νύχτας», Νότη Σφακιανάκη να επιστρέψει στις πίστες. Έντονες διεργασίες γίνονται αυτή την περίοδο στη νυχτερινή Αθήνα καθώς συμβόλαια με κορυφαίους καλλιτέχνες και επιχειρηματίες λήγουν και αναμένουμε τις... νυχτερινές μεταγραφές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time γνωστό νυχτερινό κέντρο άλλαξε πρόσφατα ιδιοκτήτη και το νέο επιχειρηματικό σχήμα επιθυμεί να έχει τον Νότη Σφακιανάκη ως πρώτο όνομα. Οι νέοι ιδιοκτήτες μέσω τρίτου προσώπου προσέγγισαν ήδη τον Νότη Σφακιανάκη προκειμένου να γίνει η πρώτη κρούση.

Θα του καταθέσουν μια πρόταση – «μαμούθ» κι ένα «χρυσό» συμβόλαιο για τα δεδομένα της πίστας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νέοι επιχειρηματίες του κέντρου έχουν σκοπό να προτείνουν στον Νότη Σφακιανάκη μακροχρόνιο κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας για τουλάχιστον τρία χρόνια, το οποίο θα έχει πολλά προνόμια.

Αρχικά, θα προσφερθεί πολύ υψηλό, το υψηλότερο ίσως νυχτοκάματο της αθηναϊκής νύχτας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν “ισχυρό” πενταψήφιο ποσό αλλά και συμπληρωματικά ποσοστό επί των εισπράξεων με προνομιακό πεδίο τη λεγόμενη από τους παλιούς “γκαρνταρόμπα”, τα έσοδα δηλαδή από τα λουλούδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει το μουσικό σχήμα που θα τον πλαισιώσει, τους χρόνους προγράμματος των άλλων καλλιτεχνών αλλά και την βασική κατεύθυνση στο ρεπερτόριό τους αλλά και τα πρόσωπα πίσω από τη σκηνή. Δηλαδή θα επιλέξει ορχήστρα και μαέστρο αλλά και μετρ, σερβιτόρους, υπευθύνους δημοσίων σχέσεων κτλ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή